Acasă Monden „Sunt aproape perfectă într-o relație!” Nicoleta Nucă, detalii despre viața amoroasă
„Sunt aproape perfectă într-o relație!” Nicoleta Nucă, detalii despre viața amoroasă

„Sunt aproape perfectă într-o relație!” Nicoleta Nucă, detalii despre viața amoroasă

de Administrator

Nicoleta Nucă s-a deschis total în fața telespectatorilor și a vorbit despre viața sa în lumea showbiz-ului, dar și despre cum îi merge pe plan profesional și personal. 

Nicoleta Nucă, detalii din culisele vieții amoroase

Frumoasa brunetă a recunoscut că nu este deloc o persoană posesivă sau geloasă atunci când vine vorba de iubitul său. 

„Dacă îmi zice că trebuie să plece undeva, îi spun că ne auzim atunci când poate!”, a mărturisit vedeta, în cadrul emisiunii. 

Ce dificultăți a întâmpinat Nicoleta Nucă în lumea showbiz-ului

Artista ne-a m

Lumea showbiz-ului nu este doar roz și drăguță. Nu este o lume ușoară cea în care ne învârtim și ne facem veacul… Nu regret nimic, nu vreau să pară că ma plâng, din contra; am muncit și am sacrificat ani și poate zile în care m-aș fi putut juca ca un copil normal ca să ajung
în punctul ăsta”,
a spus bruneta.

 Pentru Nicoleta Nucă, „acasă” înseamnă trei țări diferite, fiecare având un rol esențial în formarea sa ca artist și ca om. 

Pentru mine, acasă este în cele 3 țări: Republica Moldova, acolo m-am născut, în Italia m-am format din punct de vedere al personalității, am plecat acolo în adolescență…România a fost și este țara în care, în sfârșit, am reușit să pun în practică tot ceea ce am acumulat. Acasă e acolo unde sunt bine cu inima și cu sufletul”, spune cântăreața.  

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu