„Stă într-un apartament mic, urât, la partener”

Dani Oțil a vorbit deschis despre familia lui. Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, prezentatorul de la Neatza cu Rpzvan și Dani de la Antena 1 și-a dechis sufletul și a povestit cum este relația cu tatăl lui.

Dani Oțil a povestit cum se înțelege cu părinții lui, dar și ce relație are cu tatăl. Prezentatorul TV a explicat că deși își dorește foarte mult să își ajute familia financiar a fost mereu refuzat. A crescut într-un cămin modest, dar iubitor. Vedeta Antena 1 spune că tatăl lui a lucrat mereu pe un program de dimineață și nu s-a plâns niciodată de frig sau neajunsuri.

„Tata toată tinerețea mea a lucrat în același loc. El nu trebuia sa fie devreme acolo, dar pleca devreme.

Nu avea o Ramona, de exemplu. Era el și șoarecii, avea soba pe gaz, era un frig dacă nu pornea… Și cu toate astea, nu l-am văzut niciodată supărat. Eu mă uitam pe camere zilele trecute și eu vin așa…Cum se motiva tata, nu știu”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cu ce se ocupă tatăl lui Dani Oțil și de ce îi refuză banii fiului

Părinții lui Dani Oțil și-au crescut copiii în așa fel încât să nu apeleze la orice formă de împrumut. Nici până în prezent nu sunt de acord să primească bani de la ei, dar frații le trimit. Norocul lor este că cei doi nu știu să citească extrasul bancar și nu îi bănuiesc de nimic.

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar.

Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit”, a spus Dani Oțil în cadrul podcastul lui Radu Țibulcă.

În timpul adolescenței, Dani Oțil a mai avut o pasiune despre care foarte puțini știu. Acesta juca handbal. În cadrul unui interviu, vedeta de la Antena 1 a mărturisit că uneori a fost nevoit să renunțe la meciurile pe care le avea pentru a-și ajuta familia cu diferite treburi.

La vremea respectivă, obligațiile impuse de părinți erau prioritare. Cu toate acestea, Dani Oțil nu a renunțat așa ușor la visul său, ci a reușit să găsească un echilibru.

„Cel mai rău mă durea când tata îmi spunea că merg la sapă sau la cules sau la mai știu eu ce tăiat de lemne. (…) și nu poate să vină să mă vadă la meci. Jucam handbal în echipa licelului, aici am avut voie, că era cu liceul. De cele mai multe eram și eu (n.r. la treabă). Am ratat multe meciuri pentru că am fost la săpat. Ambiția nu era să le arăt, să le dau peste nas, dar ambiția era să pot în condițiile astea să fac ceva, pentru că în jurul meu aveam copii care nu aveau bunici ca ai mei, rupți în palme tot anul”a mărturisit Dani Oțil în podcastul postat de Iusti Fudulu pe YouTube.

Câți bani câștigă colegul lui Răzvan Simion la Neatza

Prezentatorul TV este simpatizat de public, iar șefii lui sunt conștienți că merită un salariu pe măsură. Astfel, potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Dani Oțil ar încasa, în fiecare lună, 18.000 de lei. Un salariu fabulos, la care mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să vizeze. Grație acestei remunerații, prezentatorul își poate permite orice „moft”.

Sursa