„Sper să ascult și să nu am regrete”

Doctorul Mihail a reușit să se facă cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare și astfel a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați medici din mediul online.

Doctorul Mihail are și o familie foarte frumoasă, fiind căsătorit și având două fiice Navani și Anastasia. Acesta iubește să fie tată, iar fiicele lui reprezintă liniștea și energia, datorită căreia se vindecă deseori de rănile și situațiile mai puțin plăcute întâmpinate într-o astfel de meserie, cum este chirurgia.

Doctorul Mihail și-a sărbătorit fetița de 1 anișor!

S-ar bucura dacă ar avea mai mult timp pentru ele, însă meseria de chirurg poate să fie una destul de solicitantă, încât să lipsească de la anumite evenimente importante din viața lor. Face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu fiicele sale și să profite de orice moment în care are timp liber.

Acesta consideră că este nevoie, în general, ca în fiecare zi să te distrezi alături de copilul tău, să razi până nu mai poți, pentru că este un lucru nemaipomenit să știi că cineva te așteaptă mereu acasă, bucuros de fiecare dată când te vede.

De curând, Navani, fiica cea mică a împlinit un anișor. Medicul a postat o fotografie pe rețelele de socializare și a scris câteva cuvinte de iubire pentru cea mică.

Ce mesaj emoționant a scris: „Sper să ascult și să nu am regrete”

„Acum câteva zile Navani a împlinit 1 an; Las aici un La Mulți Ani! public ❤️🐻👧🏼 Restul de urări i le-am spus ei.

Pare un clișeu, dar este incredibil cum zboară timpul și cum cresc copiii; încerc să învăț din alte materiale de aici din social media și să ascult de cei care spun că, la bătrânețe, nimeni nu regretă că nu a avut o anume mașină sau o anume funcție, dar mulți regretă că nu au petrecut suficient timp cu copiii lor; sper să ascult și să nu am regrete.

La mulți ani”, a scris doctorul Mihail pe Instagram.

Unde își petrece vacanțele cu famailia

Atunci când prinde un timp liber și poate să se bucure de o vacanță, acesta preferă Asia, atunci când este vorba de o călătorie în familie. Îi place să se bucure de orice lucru întâlnit într-o călătorie, să se mute dintr-un loc în altul și să experimenteze tot ce poate.

„Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa asta. Iubita din stânga este nevastă-mea Andreea Pautov, un yoga-teacher cu care am zilnic debateuri pe tema spiritualitate vs. ştiinţa, dialoguri din care mereu învăţăm dar care rar lasa pe cineva să câştige argumentat. O parte dintre ele le veţi regăsi în acest blog.” a precizat doctor Mihail pe blogul lui, în urmă cu ceva timp.

Doctorul Mihail oferă chiar și un sfat tăticilor care sunt medici: „Să realizeze importanța timpului petrecut cu copiii lor și să profite de el ca să nu îl regrete în viitor.”

Doctor Mihail- nume real, vârstă, studii

Pe numele său întreg, doctorul Mihail Pautov, s-a născut în Republica Moldova, în anul 1990, prin urmare, în prezent are vârsta de 32 de ani.

Acesta locuiește acum în București, unde are o carieră de invidiat, dar și o familie pe măsură.

Acesta a stat timp de șapte ani alături de familie și este vorbitor nativ de limbă rusă. Chiar dacă în copilărie își dorea să devină polițist, datorită spiritului de competiție, viața i-a oferit altceva, și anume medicina.

Doctorul Mihail este medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, dar și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicină Translațională.

Cine este doctorul Mihail

Totodată, acesta se mai ocupă și de implementarea unor workshop-uri și cursuri special realizate pentru toți chirurgii din întreaga țară.

Acesta reușește să aibă timp atât pentru meseria sa, cât și pentru familie, social media, blog și multe altele, fiind un content creator foarte bun, atât pentru contul său de Instagram, unde are foarte mulți urmăritori, cât și pe blogul său, unde răspunde la întrebările și curiozitățile generale din medicină.

„Sunt medic rezident în anul 6 (ultimul an) în specialitatea Chirurgie Generală şi profesez în Insititutul Clinic Fundeni, Secţia de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic. Tot aici sunt şi Asistent de Cercetare şi particip la organizarea de cursuri, workshopuri şi studii pe animale mari în laboratorul de chirurgie experimentală din cadrul CEMT (Centru de Excelentă în Medicină Translationala)”, a povestit doctorul Mihail pe blogul personal.

Sursa foto: Facebook si Instagram Doctorul Mihail

Sursa