Sonia Ferrari a fost invitată la emisiunea,,În oglindă”. Aceasta a dezvăluit diverse aspecte despre transformarea sa:,,M-am simțit un alt om”

Pe 16 septembrie, la emisiunea Despre Sonia Ferrari și tatăl său

Sonia Ferrari își are rădăcinile într-o familie de romi din Timișoara, numeroasă însă cu o situație financiară foarte bună

,,Eu provin dintr-o familie de romi și mi-a fost foarte greu să trec de la Marcel, la Sonia Ferrari.”,  a spus femeia în cadrul emisiunii.

Referitor la familia ei, ea a fost întrebată cum se prezintă în fața tatălui său. Aceasta a răspuns faptul că tatăl ei nu a cunoscut-o sub noua identitate, dar nici nu a vrut ca acesta s-o vadă așa, deoarece ea nu are curajul necesar.

,,Eu niciodată nu l-am întâlnit pe tatăl meu așa, pentru că îmi este foarte greu să mă prezint în fața lui altcumva. Pur și simplu nu știu ce va spune despre asta. Îmi este frică de reacția pe care o va avea ca părinte. Nu pot să merg la el și să-i spun «uite, eu sunt asta, acum». Nu am curaj.”,  a spus Sonia.

De asemenea, Sonia a mărturisit că nu l-a m

Despre transformarea Soniei Ferrari

Aceasta a vorbit deschis și despre clipa în care a simțit că se produce o transformare în ,,Acela a fost momentul în care am început să mă simt m

După ce și-a descoperit orientarea, la 12 ani, mama sa începuse să observe că Marcel, băiatul ei, se îmbrăca în h

Însă, chiar dacă s-a ascuns de cei din jur, Sonia nu și-a înăbușit vocea interioară, ci și-a urmat dorința. După m

,,Din momentul ăla m-am simțit un alt om(…) M-am simțit completă fizic.” , a relevat Sonia Ferrari, Cu toate că ea a fost împlinită cu decizia luată, mama ei a trecut printr-un șoc în momentul în care a văzut-o sub un nou aspect fizic.

,,Mama a început să plângă și mi-a zis ,,ce

 

Sursa articolului