Simona Halep, ”lucrată” de soția lui Mouratoglu? Dumitru Dragomir a spus ce crede despre persoanele care i-au distrus viața tenismenei. ”A fost într-un cuib de viespi”

Dumitru Dragomir nu o menajează: ”Cuib de viespi”

Simona Halep, ”lucrată” de soția lui Mouratoglu! Aceasta pare să fie părerea lui Dumitru Dragomir atunci când vorbește despre suspendarea uriașă, de patru ani, primită de tenismena noastră după problemele legate de dopaj.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal arată cu degetul înspre Ada Obilu și nu se sfiește să susțină că femeia este „vinovată” pentru situația în care se află acum tenismena din România.
„Doamna Halep, pentru mine este o doamnă. Este o sportivă de top, un caracter ales. Num

Dumitru Dragomir, despre părinții lui Halep: ”Niște oameni deosebiți care au riscat averea”

Dumitru Dragomir îi cunoaște părinții Simonei Halep și consideră că niciodată vedeta circuitului WTA nu ar fi recurs la medicamente care să o ajute pe terenul de tenis, dimpotrivă, m

”Îi cunosc familia, niște oameni deosebiți care au riscat averea, și-au vândut casa pentru fată. Cu t

Ce a spus Carmen Harra despre ea și antrenorul francez

Pe de altă parte, în presă, au existat multe speculații legate de o relație pe care Simona Halep ar fi avut-o cu Patrick Mouratoglu. De

Ei bine, la un an și jumătate de la tot felul de comentarii, Carmen Harra a spus adevărul despre cei doi, așa, pentru a pune cuimva lucrurile la punct.  ”Nu văd nimic între ei decât profesional în trecut! Iar în viitor, nu o văd lângă un bărbat căsătorit (n.r. Mouratoglou este însurat și are copii), ci cu cineva care în fie în jurul vârstei ei, care nu are copii și este un om tânăr (n.r tehnicianul francez are 53 de ani). Deci altcineva va apare în viața ei, nu m-ar mira dacă ar fi chiar anul viitor. Va fi și o relație de suflet, care să o vindece”,  a menționat Harra la emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, de pe Youtube WOWnews.

Sursa articolului