Simona Halep a plecat din România, chiar de Crăciun! Locația aleasă de tenismenă nu este una întâmplătoareÎn ultimele luni, Simona Halep a fost implicată într-un scandal de proporții, asta după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open 2022 cu o substanță interzisă, respectiv Roxadustat. Din nefericire pentru sportivă, în urma problemelor pe care le are, aceasta a primit o suspendare provizorie, urmând să fie judecată, ulterior aflându-se dacă este sau nu vinovată.

Cu toate acestea, sportiva încearcă să profite din plin de sărbătorile de iarnă și face tot ce poate pentru a uita un moment de perioada solicitantă prin care trece. Astfel, vedeta din sport a plecat peste hotare, mai precis în Anglia.

Concret, Simona Halep se află la Londra, acesta fiind chiar orașul unde va fi judecat cazul ei și va afla dacă pedeapsa va fi menținută în cazul său sau va fi ridicată.

De precizat este că, tenismena a dorit să împărtășească totul cu fanii ei, postând pe rețelele de socializare mai multe fotografii din vacanța de sărbători.

Fostul soț al Simonei Halep, Toni Iuruc, și-ar fi refăcut viața la 3 luni de la divorț

Toni Iuruc și Simona Halep și-au spus ”Adio” la un an de la cununia civilă.

Cei doi ar fi trebuit să aibă anul viitor și cununia religioasă, însă au decis să meargă pe drumuri separate, ajungând în fața notarului pentru divorț.

Ei bine, însă, la 3 luni de la separare, Toni Iuruc radiază de fericire, asta pentru că a dat-o uitării pe Simona Halep și și-ar fi refăcut viața. Concret, fostul soț al tenismenei a ieșit în oraș alături de un cuplu și o femeie misterioasă, iar bărbatul a petrecut mai mult timp în compania respectivei domnișoare.

Imediat după, toți 4 au mers la o adresă de pe Calea Moșilor, acolo unde au intrat într-un bloc. Înainte de asta, Toni Iuruc a mângâiat-o pe spate pe femeie misterioasă, gest apreciat de aceasta.

Sursa articolului