Acasă Monden Simina, mesaj subtil pentru Jador „Îți vei da seama că ai greșit mult în privința mea” Cum va reacționa artistul
Simina, mesaj subtil pentru Jador „Îți vei da seama că ai greșit mult în privința mea” Cum va reacționa artistul

Simina, mesaj subtil pentru Jador „Îți vei da seama că ai greșit mult în privința mea” Cum va reacționa artistul

de Administrator

Simina a fost protagonista ultimului videoclip muzical lansat de Jador, însă artistul a ținut să precizeze că între el și Simina nu este nimic m

Mesajul subtil postat de Simina pe contul său de Instagram

Fanii celor doi așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să facă marele anunț, și anume că sunt împreună. Simina a postat un mesaj cu subînțeles pe contul ei de Instagram, iar fanii s-au împărțit în două tabere. Unii cred că mesajul este pentru Jador, iar alții susțin că se referă la Alexandru Bobicioiu, cel care a părăsit-o pe Simina în momentul în care a aflat că este însărcinată.

„ Probabil, m

Simina și Jador au încercat să formeze un cuplu în timpul show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, iar povestea lor de dragoste a ținut telespectatorii cu sufletul la gură.

Jador a pus punct relației cu Hoder

Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste după ce Alexandra a petrecut m

Artistul a ținut să precizeze faptul că între el și Hoder nu a intervenit o altă femeie, cu atât m

„ Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate. A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi, așa că vă mulțumesc pentru susținere și pentru mesajele de încurajare. Sper să înțelegeți că noi am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiulnecesar pentru tranziția care va urma după această despărțire”, a spus Jador pe contul său de Instagram.

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu