„Și dacă voi avea copilul meu, tot mă voi gândi la adoptat!”

Dorian Popa este născut să facă bani și afaceri. A devenit și un antreprenor de succes de când s-a lansat în domeniul imobiliarelor. Ce case face acum și cât de mult își dorește Rolls Royce-ul Phantom dar și ce idee are de a dormi cu Lamborghiniul la cap, așa cum a văzut el la hotelul din Germania unde și-a parcat mașina pe balcon, am aflat totul direct de la Dorian Popa.

Dorian Popa este deschis către adopție

Pentru că este generos și are deja o avere considerabilă, artistul ne-a mărturisit și că este tentat să adopte un copil! Ciao.ro a aflat chiar de la Dorian Popa ce spune despre un viitor copil al său.

„Dacă ne ajută Dumnezeu o să vină și mașina de 750.000 de euro dar mai presus deorice acum trebuie să terminăm noile case ce sunt în construcție pentru că întotdeauna businessul trebuie să fie înaintea plăcerilor și dacă Dumnezeu vrea și din punct de vedere pecuniar sunt pregătit, o  să vină și Rolls-ul.

De ce a luat această decizie: „Și dacă voi avea copilul meu, tot mă voi gândi la adoptat!”

Primele 6 case construite în Hatz Residence sunt vândute, mulțumesc lui Dumnezeu, dar cred că mai presus de orice ele s-au vândut pentru că au reprezentat un raport preț-calitate optim. Pregătesc noile case care o să fie și mai mișto, încercăm să ne îndreptăm către casele independente, din punct de vedere energetic. Vom avea panouri fotovoltaice, nu vom mai avea gaze ci pompe de căldură, vom avea puțuri de apă, în a doua pânză freatică la fiecare casă, și vom avea cu siguranță un upgrade considerabil în ceea ce privește designul interior al caselor.

O să mai cresc încă o treaptă și să le fac și mai premiun și mai mișto, și cu siguranță voi încerca să păstrez aceeași marjă scăzută de profitabilitate pentru că nu vreau să mă îmbogățesc de pe cârca oamenilor, vreau să mă îmbogățesc prin muncă și profit decent”, a spus Dorian Popa pentru Ciao.ro.

Cu cât își vinde acum casele din cartierul rezidențial de lux

Se știe că Dorian Popa nu face bani doar din muzică și din contractele de imagine pe care le are. Și casele pe care le-a vândut și le construiește acum i-au adus și îi vor aduce un venit considerabil.

„Primele case au fost 200.000 euro la cheie, următoarele case vor varia, așa cum le-am spus și celor care deja se interesează de ele, între 230.000 și 250.000 euro, în funcție de cum mă vor arunca și pe mine cheltuielile și evident în funcție de ce va decide și statul nostru drag pentru că se pare că sfârșitul de 2023 ne pândește cu niște creșteri de taxe de toată frumusețea”, a mai adăugat Dorian Popa.

De ce o să dărâme peretele din livingul casei

După ce a fost plecat din țară și și-a parcat în Germania Lamborghiniul pe balcon, la un hotel cu astfel de servicii, lui Dorian Popa i-a mai venit o idee genială. O să facă asta și la el acasă, în Domnești!

„Camera cu parcare pe balcon a fost o experiență efectiv de neuitat! Aveam în cap de vreo 3 ani chestia asta însă o inhibasem pentru că mă gândeam că poate nu merită, poate nu o să mă simt așa cum mă aștept. Dar după ce am fost la acest hotel în Germania mi-am dat seama că planul meu este genial și da, voi dărâma peretele din living, care comunică cu garajul și îl voi face din sticlă tot! Da, ca să-mi văd și eu mașina și la mine acasă din pat, ca în Germania!

E vorba de căsuța mea. Eu am garajul anexat livingului pentru că atunci când mi-am construit casa visam eu să fie ca la americani, din living să intru direct în garaj și pentru că este un perete comun care are ceva țevi și cabluri dar asta nu contează, le reparăm noi după, o să-l dărâm și o să-l fac din sticlă”, a mai completat Dorian de la care am aflat și cât costă un plin la celebrul său Lamborghini.

Mașina asta consumă extrem de puțin

„Mașina asta consumă extrem de puțin, dacă nu te dai la ea, un plin costă mai puțin decât la Mercedes, pentru că rezervorul este mai mic. Plinul costă 500 și ceva de lei și am ajuns la mare cu un consum de 200 de lei. Pentru o mașină care are 600 de cai putere și un motor de 5200, am mers normal. Chiar am spus și zilele trecute pe Instagram. M-am întâlnit cu un domn care mi-a dat peste cap universul. Nu mi-a venit să cred că la 45 de ani, cu soția în dreapta și cu o față destul de luminată de om inteligent, mi-a spus că merg prea încet cu mașina, cu 30 la oră prin oraș că asta nu e mașină să mergi încet cu ea.

Mi se pare stupid să dăm astfel de lecții tineretului! Eu, pe lângă acel domn, mă consider un tânăr și cred că sfatul potrivit era: „Felicitări, Dorian, că mergi cu 30 la ora!”, nu: „Dorian, vezi că mergi prea încet!”. Pot să merg cu 350 dacă vreau cu ea dar de ce aș vrea asta?”, gândește smart Dorian Popa.

Nu exclude ideea unei adopții

De când l-a salvat și adoptat pe Cheluțu, patrupedul său din rasa Bulldog francez, Dorian Popa s-a gândit apoi și la posibilitatea de a adopta un copil, lucru pe care nu îl exclude nici în ziua de azi.

„M-am gândit de foarte multe ori să adopt un copil și sentimentul și mai pregnant în ceea ce privește adopția a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu și mi-am dat seama cât de mult te poate iubi un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie. De foarte multe ori m-am gândit și ce ar însemna să înfiezi un copil, să adopt un copil. Și dacă voi avea și copilul meu tot mă voi gândi în continuare și la adoptat pentru că dacă Dumnezeu mă va ține la fel de puternic financiar de ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta?

Ce mă sperie un pic este modus operandi care am înțeles că este destul de anevoios în România în ceea ce privește adopția, dar dacă vrea Popa să adopte, ar fi bine să îl ajutați, zic!”, ne-a mai spus Dorian Popa, hotărât să facă un gest mare pentru un copil care ar avea nevoie de ajutor!

Sursa