„Și-a cerut iertare în genunchi” Cornel Păsat l-a iertat pe CRBL pentru scandalul de acum 14 ani! Totul s-a aflat abia acum

Cornel Păsat l-a iertat pe CRBL

Se pare că cel care a făcut primul pas spre împăcare a fost chiar artistul care și-a cerut iertare în fața lui Cornel Păsat într-un mod total neașteptat.
Dansatorul susține că CRBL a fost cel care a venit în genunchi la el să-și ceară scuze pentru comportamentul pe care l-a avut în urmă cu foarte mulți ani.

De asemenea, coregraful a dezvăluit că a evitat cât de mult posibil să riposteze în acel moment pentru a nu comite un act de violență asupra cântărețului, deoarece încălca normele contractuale ale emisiunii, risca descalificarea și, m

Ne-am împăcat după ce și-a cerut iertare în genunchi. Nu suntem, însă, prieteni. Ne-am m

CRBL, scandal monstru cu Andreea Tonciu

Cornel Păsat nu este singurul cu care CRBL a avut parte de un scandal monstruos în cadrul unei emisiuni televizate. Concurent în cadrul unui concurs, artistul a intrat în conflict cu Andreea Tonciu, care îi era colegă de echipă în acea perioadă. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele unul altuia, fosta asistentă TV acuzându-l la un moment dat pe CRBL de violență.

Sursa articolului