Sfatul prețios pe care Mario Fresh îl oferă consumatorilor de bere! Artistul a dezvăluit cum reușește să o transforme într-o băutură exotică, cu un singur ingredient: „Puțină sare deasupra spumei”

Mario Fresh a dezvăluit cum se înțelege cu părinții iubitei sale

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație de pe vremea când erau doar niște adolescenți, însă de-a lungul anilor au rămas unul lângă celălalt indiferent de situație.

În urmă cu puțin timp, artistul a dezvăluit cum a avut loc prima lui întâlnire cu părinții iubitei sale, dar și cum se înțelege cu ei în momentul actual. 

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, mărturisea Mario Fresh, în cadrul unui interviu, în urmă cu ceva timp.

Sursa articolului