Acasă Monden Secretul din spatele succesului Vlăduței Lupău:,,Dacă partenerii nu se susțin unul pe altul, nu ai cum să reușești”.
Secretul din spatele succesului Vlăduței Lupău:,,Dacă partenerii nu se susțin unul pe altul, nu ai cum să reușești”.

Secretul din spatele succesului Vlăduței Lupău:,,Dacă partenerii nu se susțin unul pe altul, nu ai cum să reușești”.

de Administrator

Vlăduța Lupău a susținut un concert de zile mari în București, seara trecută, pe 17 august.

Cum s-a desfășurat spectacolul susținut în Capitală de către Vlăduța Lupău

Cu orchestra sa binecunoscută, Vlăduța și Rapsozii Maramureșului au reușit să facă sute de oameni să cânte la unison cu ei, în timpul spectacolului.

În mijlocul mulțimii și înconjurată de numeroși fani care cunoșteau piesele ei pe de rost, Vlăduța a resimțit energia entuziasmului lor și le-a răspuns cu propria sa energie.

„Mă simt foarte bine când m-am întâlnit în seara asta cu atâția români frumoși care au ales să și petreacă cu noi. E o mare onoare pentru mine, pentru colegii mei, Rapsozii Maramureșului.

Suntem binecuvântați să zic așa de iubirea oamenilor.”
, a declarat cântăreața.

Secretul din spatele succesului Vlăduței Lupău

Cu toate acestea, Vlăduța recunoaște că în această perioadă, cea m

„Este foarte greu să stau departe de el, ne sunăm non stop pe cameră, avem noroc până la urmă cu tehnologia care a avansat cât de cât și cumva ajunge m

Bucurându-se de o popularitate remarcabilă în rândul publicului, artista este profund recunoscătoare față de soțul ei pentru înțelegerea și sprijinul necondiționat pe care i le oferă.

„Dacă partenerii nu se susțin unul pe altul, nu

În perioada de vară și începutul toamnei, agenda Vlăduței și a orchestrei sale este extrem de aglomerată. Seria de concerte și evenimente se desfășoară într-un ritm susținut, iar în același timp, artista se implică într-un proiect surpriză pe care îl pregătește cu entuziasm pentru a-l împărtăși fanilor săi.

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu