Se bat în cote pentru Kim Kardashian! Ce staruri de la Hollywood și din sport sunt favorite s-o cucerească?Kim Kardashian, unul dintre cei mai urmăriți influenceri de pe Instagram și o vedetă a reality show-urilor americane, s-a despărțit recent de comediantul de stand-up Pete Davidson, așa că lumea se întreabă care bărbat celebru urmează la rând.

Pariorii se așteaptă ca Kim Kardashian să nu stea prea mult pe „bară”

Deși Pete Davidson și-a tatuat inițialele lui Kim K și pe cele ale copiilor ei pe corp, nu a fost suficient ca să-i țină pe cei doi împreună. Sfârșitul public al relației lor a fost pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume. Cu toate acestea, cunoscuții spun că Pete și Kim păstrează o relație de prietenie.

Evident, zvonurile au început să circule repede după despărțire, mai ales în ceea ce privește următorii parteneri ai lui Kim Kardashia și Pete Davidson. Atât Kim, cât și Pete, sunt nume mari în showbiz-ul american, așa că interesul pentru viața lor intimă este foarte mare. Atât de mare, încât casele de pariuri sportive s-au implicat și ele în această afacere. După cum o demonstrează trecutul lui Kim K, aceasta își va găsi un nou iubit cât de curând.

Greii Hollywoodului și ai sportului american se „întrec” s-o câștige pe Kim Kardashian

În topul favoriților pentru inima lui Kim K se află prezentatorul CNN Van Jones, cu care fotomodelul a derulat o campanie de eliberare a celor condamnați pe nedrept din închisorile americane și a colaborat pentru propuneri de reformare a sistemului de justiție din SUA. 

Imediat în clasament urmează fostul soț al Mariahei Carey, prezentatorul TV Nick Cannon.

Pe lângă vedete din televiziune, printre „pretendenții” lui Kim K, în viziunea caselor de pariuri se numără nume cu greutate din industria filmului și din sport. Aparent, Chris Evans, cunoscut pentru rolul lui Captain America din filmele Marvel, și Harry Styles, fost membru al trupei One Direction, au șanse bune de a se cupla cu Kim Kardashian.

Luptătorul de MMA Israel Adesanya, baschetbalistul Kyrie Irving și jucătorul de fotbal american Dak Prescott sunt aproape de Kanye West, fostul soț al lui Kim Kardashian, în lista favoriților. Cu cât coborâm în clasament, opțiunile devin tot mai bizare, cu nume ca Eminem, Johnny Depp, Brad Pitt, Elon Musk și Jeff Bezos.

Sursa articolului