“Să îmi trăiesc viața din plin și să…”

Ce își dorește Corina de la anul 2023! După o perioadă în care a stat mai mult prin vacanțe exotice și s-a plimbat din plin, Corina Bud revine în forță. Cu o apariție de zile mari, la unul dintre cele mai tari evenimente muzicale de sfârșit de an. Dar și cu o nouă piesă în care și-a pus mari speranțe că va ajunge în topuri.

Despre relația cu fiul ei adolescent, Robin, Corina are numai cuvinte de laudă și ne-a lăsat să o descoperim din postura de mamă, pentru Ciao.ro. Cu ce gânduri își dorește artista să intre în anul 2023 și ce înseamnă outfitul la care a recurs la petrecerea Global, acolo unde s-a remarcat prin ținută și prin păpușelele pe care le-a avut în păr, a purtat o mănușă verde și una neagră și a fost cea mai veselă artistă dintre toate, Corina Bud a reușit să iasă din nou în evidență!

Ce își dorește Corina de la anul 2023

Corina, ai un outrifit senzațional în seara asta! Am observat ce ți-ai pus în păr, niște păpușele, un Superman și alți supereroi…

Mă simt o păpușă Barbie în seara asta și de fapt nu doar în seara asta, tot timpul!

Am văzut că ești foarte mândră de fiul tău, de Robin, care a crescut și e un adevărat bărbat! Cum este relația voastră de mamă-fiu?

Avem o relație  super tare și chiar dacă perioada asta de adolescență e grea, pentru că e mare, e bărbățel, are 14 ani, să știi că ne intelegm foarte bine și sunt mai degrabă și mamă, atunci când e nevoie, adică sunt autoritară, dar îi sunt și o prietenă foarte bună! Și cred că cel mai  important pentru copiii noștri, e să ne fim, dincolo de părinți, și prieteni!

Robin a început deja cu fetele de acum? Îți cere sfaturi în acest sens?

Are foarte mulți prieteni și foarte multe prietene, deocamdată nu are o iubită stabilă însă cochetează cu ideea!

Cum vor fi sărbătorile la voi în familie? Crăciunul? Presupun că de Revelion vei avea concert și te va prinde noul an pe scenă!

Da, sigur că da! De Revelion voi fi la Hotel Alpin în Poiana Brașov. Îmi este super dor să cânt, iar de Crăciun, ca în fiecare an, voi fi alături de familia mea, în țara Oașului,  la noi la Satu Mare, unde încă se păstrează tradițiile, unde încă se fac cozonaci, sarmale. Bine, și aici în Bucureșți  se mai fac însă aici în București s-au pierdut tradițiile autentice, nu se mai colindă. Acolo se merge cu plugușorul, se colindă, mai primești dulciuri, nuci, cozonaci.

Când vine vorba de masa de Crăciun, te gândești la siluetă!

Având în vedere că mănânc tot timpul pentru că îmi place foarte tare mâncarea și obișnuiesc să mănânc și în timpul anului din bucatele tradiționale care se gătesc de Crăciun, adică sarmale sau cozonaci, cred că cel mai tare îmi este poftă de salată de boeuf, pentru că nu am mai mâncat de mult. Și poate de toate bunătățile pe care le face mami și rudele mele.

Tu gătești, vei avea timp de așa ceva?

Nu prea am mai gătit în ultima vreme pentru că mi-am ocupat timpul cu vacanțe, am călătorit foarte mult. Am fost în studio, am lansat o piesă nouă care se numeste „Vinovat” și în care vorbesc oarecum despre povestea mea și povestea tuturor, pentru că toți ne regăsim în versurile acestor piese, mai ales în piesele de dragoste, care este compusă de Irina Rimeș și sunt foarte bucuroasă că am avut privilegiul să îmi compună ea, pentru că m-a înțeles foarte bine, mai întâi de toate, ca om, nu doar ca artist. Și asta e foarte important, e o super chimie între noi! Și, da! Prin studio, prin vacanțe, nu prea am mai avut timp să gătesc, dar îmi place să gătesc și gătitul mă relaxează. Știu să gătesc de toate, începând de la sarmale până la cozonaci,  în mod special îmi place să gătesc mâncare italiană pentru că fiului meu îi plac foarte mult pastele, peștele.

Cu ce gânduri intră Corina în 2023? Ce îți doreșți tu pentru tine să se realizeze în mod special?

Îmi doresc să mă distrez tot timpul! Să îmi trăiesc viața din plin, să fac cât mai multe hituri, ca oamenii  să se  bucure de muzica pe care o fac, pentru că acum sunt pregătită să revin în forță! Asta îmi doresc cel mai mult! Și să fim sănătoși, evident! Eu și cei din jurul meu!

Robin mai merge cu tine în vacanțe?

Evident! Când nu are școală vine cu mine tot timpul în vacanțe și uneori mai „ciupește” și câte o zi de la școală.Sursa articolului