Românii au Talent 2023: Vezi cine a câștigat marele trofeu, dar și premiul de 120.000 de euro!

Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul de la Românii au Talent 2023

UPDATE: Rareș Prisacariu a câștigat trofeul de la Românii au Talent, sezonul 13, dar și premiul în valoare de 120.000 de euro!

Rareș de la Românii au Talent 2023 este un băiețel de șapte ani, care este elev, dar studiază și actoria la Școala de Artă Populară din Botoșani.

Simpaticul finalist de la Românii au Talent, sezonul 13, i-a impresionat pe jurați și spectatori în preselecții la Românii au Talent 2023 cu un monolog destul de profund pentru un băiețel de șapte ani.

„Mă numesc Rareș Andrei Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din „Leagănul culturii”, de la Botoșani. Vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani pe meleagurile sfinte ale lui Mih

Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți. Am citit foarte mult de mic și am învățat cât de important este cititul pentru că cititul te face din ce în ce m

Autorul meu preferat este Mih

Oamenii nu își iubesc țara, Eminescu vrea să îi îndemne pe oameni să-și iubească țara. Acest îndemn este la fel de actual și în vremea noastră. Toți oamenii să nu se m

Deși nu visa că va ajunge la Românii au Talent 2023, Rareș Prisacariu s-a calificat în finala de la Românii au Talent, sezonul 13, după ce în semifinală a fost votat de către public.

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz și l-au trimis pe copil direct în semifinala concursului:  „La Românii au Talent nici nu visam să vin. Mama m-a înscris la preselecții și când am auzit că o să trec m

Smiley și Bartoș au apăsat Golden Buzz la Românii au Talent 2023

După un val de emoții din partea juraților, a prezentatorilor, dar și a publicului prezent în sala de audiții de la Românii au Talent 2023, Smiley și Bartoș s-au pus de acord să apese pe butonul auriu și să îl trimită pe copil în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 13.

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet. A trebuie să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patroiții de ocazie.

Doamnelor și domnilor, vă spun cu mândrie că Rareș este președintele țării Românii au Talent!”, a spus Pavel Bartoș.

Rareș nu se aștepta să primească Golden Buzz la Românii au Talent: „Golden Buzz-ul înseamnă foarte mult pentru mine. Înseamnă că e un moment de fericire totală pentru mine și pentru mama”, a mărturisit Rareș, vizibil emoționat.

Ce seriale turcești sunt difuzate la Kanal D

În intervalul orar în care va fi difuzată emisiunea Românii au Talent, telespectatorii pot urmări la Kanal D, serialul turcesc „Infidelul”. 

De asemenea, fanii serialelor turcești pot urmări de lunea până joia, de la ora 20:00, serialul „Totul pentru familia mea”, iar vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, serialul „Infidelul”, doar la Kanal D.

Serialul turcesc „Infidelul” spune povestea lui Asya (Cansu Dere), eroina seriei, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. 

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea m

Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali (Alp Akar), băiatul cuplului. Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare, la care a visat întotdeauna. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar „liniștea de din

Sursa articolului