Reacția lui Chef Foa, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Nu mă ascund de voi și o spun pe șleau”

Celebrul bucătar, cunoscut pentru emisiunile în care a participat ca jurat, a venit cu un răspuns cu privire la fapta sa. 

Chef Foa a fost prins drogat la volan 

În cursul zilei de luni, Chef Foa a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive. 

„La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice ”, a transmis Brigada Rutieră.

De asemenea, polițiștii au m

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.
336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri
”, a m

Cum a reacționat Chef Foa după ce a fost prins drogat la volan

Chef Foa a ținut să le transmită un mesaj fanilor săi și a mărturisit că regretă, dar a fost vorba de un weekend în care distracția a atins cote maxime. 

„Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit.

Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite.  În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.

Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi m

Voi reveni apoi în bucătărie, cu m

 

Sursa articolului