Acasă Monden Răzvan Lucescu senzațional în play-off-ul UEFA Europa Conference League: „Am răspuns într-un mod aproape perfect”
Răzvan Lucescu senzațional în play-off-ul UEFA Europa Conference League: „Am răspuns într-un mod aproape perfect”

Răzvan Lucescu senzațional în play-off-ul UEFA Europa Conference League: „Am răspuns într-un mod aproape perfect”

de Administrator

Răzvan Lucescu senzațional în play-off-ul UEFA Europa Conference League

În prima parte a meciului, PAOK Salonic a fost condusă, după ce Lawrence Shankland a deschis scorul în minutul 9 după o lovitură de la punctul cu var, dar formația elenă au reacționat imediat pe măsura și au restabilit egalitate 3 minute m

Spre finalul partidei, cu 15 minute în

Declarația lui Răzvan Lucescu din finalul partidei

După ce formația sa a reușit să se impună în manșa tur împotriva formației scoțiene Hearts, se află cu un pas m
precizând că meciul a decurs exact așa cum și-a dorit.

„A fost exact așa cum ne așteptam. Am răspuns într-un mod aproape perfect. Am reușit să părăsim terenul cu victorie, dar trebuie să fim foarte pregătiți pentru al doilea joc. Să avem același spirit pe care l-am avut astăzi. În aceste trei meciuri din calificări, ne-am confruntat cu trei adversari foarte diferiți.

Dacă nu sunt complet mulțumit de ceva, este pentru că nu am păstrat controlul mingii atât de mult pe cât ne-am fi dorit. Aș fi fost mult m

Fiecare meci este diferit și ar trebui să fim pregătiți să reacționăm. Sunt mereu îngrijorat pentru meciul următor. Sunt îngrijorat de spiritul jucătorilor noștri și de cum vor fi ei în acel moment. Sunt îngrijorat pentru că știu că în fotbal trebuie să fii pregătit în orice situație.

Nu sunt îngrijorat de fanii noștri și de comportamentul lor. Ne vor da entuziasm și motivație pentru a juca cu agresivitate pentru calificare. Nu am realizat nimic. Avem un mic avantaj pentru al doilea joc”, a declarat Răzvan Lucescu după meci.

PAOK Salonic urmează să dispute un meci în campionat împotriva celor de la Kifisias duminică, 27 august, de la ora 21:00, iar returul cu Hearts este programat joi, 31 august, de la ora 20:30.

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu