Ramona Olaru, declarație de dragoste pentru Cătălin Cazacu, la scurt timp de la despărțire: ”Eu îl iubesc” Mai este sau nu cale de împăcare?
Ramona OlaruRamona Olaru și Cătălin Cazacu au avut încă de la început o relație cu năbădăi. Nu puține au fost dățile în care s-au certat, s-au despărțit și iar s-au împăcat.

Astfel că șirul declarațiilor de iubire, dar și al momentelor în care și-au spus „adio” este unul lung, iar de ceva timp, conform spuselor blondinei, iar nu mai formează un cuplu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, despărțiți de destin?

După ce a spus la TV că ea și Cazacu nu-și mai vorbesc, acum fata de la meteo, tot în cadrul unei emisiuni TV, a mărturisit că încă îl iubește pe motociclist.

Ea crede că sentimentele sunt de ambele părți, doar că uneori, după cum menționează asistenta TV, chiar și atunci când doi oameni se iubesc, destinul lucrează pentru ei sau împotriva lor.

În ambele cazuri, există o lecție de învățat atât pentru ea, cât și pentru el.

De asemenea, asistenta TV menționează că de această dată nu s-au certat, nimeni nu a călcat strâmb, ci pur și simplu au ajuns la concluzia că lucrurile nu sunt tocmai bune între ei, fapt ce i-a pus în situația de a-și da spațiu.

„Nu pot în acest moment să fac o declarație exact despre ce se întâmplă între noi. Pot spune doar că suntem oameni și nu toate lucrurile între noi sunt roz tot timpul. Nu ne-am mai certat. De data aceasta, nu ne-am mai certat. În general, primești de la viață ce ai nevoie, nu ce îți dorești. Nu putem spune că a greșit cineva cu ceva, doar că uneori lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Cine a zis că nu ne iubim? Cine a zis că nu îl iubesc? Eu îl iubesc pe Cătălin, dar uneori lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Uneori da, se pot separa (nr. doi oameni care se iubesc), dar uneori, pentru a înțelege unele lucruri și uneori pentru a-și da seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt sau poate ca să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt”, a declarant Ramona Olaru la TV.

Totodată, deși părea că sărbătorile de iarnă le vor petrece împreună, fiind foarte așteptate de fata de la meteo, Ramona Olaru spune altceva.

Vedeta și-a programat deja o vacanță peste mări și țări, unde este cald și unde va fi cu prietenii săi. Deocamdată, notează ea, căci nu știe în ce stadiu mai este sau nu cu prezentatorul, nu poate spune dacă acesta o va însoți sau nu.

Rămâne de văzut dacă vor decide să mai dea o șansă iubirii sau dacă aleg ca aceasta să fie ultima și definitiva despărțire. 

”Mă bucur de sărbători, sunt preferatele mele din an și chiar mă ocup să îmi organizez lucrurile așa cum ar trebuie și chiar o să plec în vacanță, la cald. Momentan sunt doar cu prietenii mei, dar vedem ce se mai întâmplă pe parcurs”,  a mai spus colega lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil.  

Sursa articolului