Raisandra la Los Angeles în finala WCOPA 2023 din USA, premiată cu aur

La numai 16 ani, Raisandra este cooptată într-un proiect muzical de anvergură în Los Angeles.

Ariana Raisa Andra Dinu, cunoscută în lumea artistică sub numele de Raisandra a participat de curând în Los Angeles, USA la cel mai mare concurs de talente din lume intitulat World Championships of Performing Arts – USA unde au participat 40 țări și peste 1000 de concurenți din întreaga lume. Ea a concurat la secțiunile modeling și voce, a ajuns până în finala concursului și astfel s-a întors în țară cu două plachete de campion mondial overall winner, 3 medalii de aur, două de argint și 3 de bronz.

În cadrul concursului, este o zi destinată întâlnirii cu mari producători din Los Angeles și Hollywood a copiilor selectați de către aceștia.
Cea mai mare bucurie pentru Raisandra a fost atunci când și-a regăsit numărul său de participare pe listele scurte ale producătorilor pentru a se întâlni cu ei.

Astfel că în prezent are două proiecte la care a fost selectată, unul să fie vocea unui personaj din Descendeții ce va fi difuzat pe Disney Chanel Plus și al doilea este un proiect extrem de pertinent, pe o perioadă foarte lungă propus de însuși președintele de la Casa de producție de muzică și film Indasoul Entertainment, Marc M. Doc.Williams.

Acesta din urmă a compus și remixat piese pentru Madonna, Janet Jackson, Chris Brown și alții fiind totodată și scriitor dar și producător al unor filme ce sunt difuzate pe Netflix și Amazon Prime ca 5 minutes and counting, Shadow Hills, The Switch, Seize the moment, urmând producția Black Caviar. În proiectul în care Raisandra a fost selectată, producătorul Marc Williams va lucra în colaborare cu Sony Music.

Sursa