Radu Ștefan Bănică își aduce și acum aminte! Cum a reacționat Ștefan Bănică Jr. atunci când i-a făcut această dezvăluire: „Tata a reacționat ok, nu a fost nicio mirare” 

Cum a reacționat Ștefan Bănică Jr. când fiul lui i-a spus ce facultate vrea să urmeze

Radu Ștefan Bănică a avut un exemplu demn de urmat în ceea ce privește lumea teatrului, m

„Eram mic, în școala primară, iar tata a reacționat OK, nu a fost nicio mirare. Mi-a dat sfaturi, el fiind în meseria asta de atâția ani, mi-a dat mici hinturi, pe care nu am să le spun.
Din toamnă ne revedem din nou la Teatrul Național cu O noapte furtunoasă, iar la Opereta Națională cu musicalul Cenușăreasa și încă un proiect care va fi la anul în m

Radu Ștefan Bănică, succes și în afaceri

Chiar dacă are o carieră de succes, Radu a intrat și în lumea afacerilor și și-a deschis o cafenea în centrul capitalei.

Se pare că și în acest domeniu are succes, pentru că afacerea lui dă roade. Deși acest domeniu nu este prioritar pentru fiul lui Ștefan Bănică Jr., nu exclude varianta de a se dezvolta și pe acest plan.

„Merge foarte bine, slavă Cerului. Sunt fericit și, dacă se ivește o nouă oportunitate, foarte bine. Nu este focusul meu acesta. Pentru mine contează muzica și teatrul în acest moment. Este un hobby această cafenea”, a m

Sursa articolului