Puya, cel mai sincer artist! Care e cel mai important lucru în relația cu soția lui, Melinda Gărdescu

Puya are o super relație cu soția lui, Melinda Gărdescu, femeia care l-a făcut tată de trei fete. La evenimentul aniversar 15 ani de Radio ZU, Puya a fost de o sinceritate debordantă.

A urcat pe scenă să susțină un recital pentru colegii săi de breaslă și toți invitații de la party Radio ZU și a ajuns la concluzia că este foarte greu să îți găsești jumătatea în ziua de azi. Artistul i-a făcut pe toți să râdă și să îi dea cumva dreptate. Printre melodii, Puya s-a amuzat și a spus, practic, un fapt real.

Puya, cel mai sincer artist!

„E foarte greu să faci performanță în domeniul ăsta așa că vreau aplauze pentru toată muzica românească și  pentru toată lumea care a pus umărul la chestia asta, chiar și casele de discuri! E foarte greu să îți găsești jumătatea în ziua de azi! Știi de ce e foarte greu? S-au inventat filtrele astea de pe net și nu știi niciodată cu cine te întâlnești! Adică cineva e în poză, altcineva e la întâlnire așa că cine a reușit până acum să își găsească jumătatea, e binecuvântat! Orice vagabond are nevoie de-o doamnă! Orice doamnă are nevoie de un vagabond! Știu foarte bine! Așa e!”, a mărturisit, la petrecerea de 15 ani de Radio ZU, artistul care a dat lovitura cu hitul „Opriți Planeta”.

 „Lui Dumnezeu i se face milă de tine și îți dă inspirația care trebuie!”

Ciao.ro a avut ocazia să îl întâlnească pe Puya și la Brașov, la Forza ZU, acolo unde îndrăgitul artist ne-a povestit cât de inspirat se simte.

„Mă simt inspirat și foarte aproape de oameni. Văd că sunt copii de 14-15 ani care îmi ascultă muzica și mă bucură chestia asta! Pentru cineva care cânta de 26 de ani e foarte important asta! „Opriți Planeta” a fost unul dintre lucrurile care se întâmplă rar în muzică. Am fost la locul potrivit, cu oamenii potriviți și mi-au venit versurile care trebuie, adică totul s-a întâmplat în vreo 3 ore. Niciodată succesul nu e ceva premeditat, tot timpul e o conjunctură de lucruri. La un moment dat lui Dumnezeu i se face milă de tine și îți dă inspirația care trebuie!”, ne-a declarat Puya.

Care e cel mai important lucru în relația cu soția lui, Melinda Gărdescu

Artistul din La Familia este un familist convins și ne-a lămurit cum stă treaba la el acasă cu căsnicia.

„Eu cu gătitul, nu, în afară de grătar, nu gătesc nimic, nu știu să gătesc. Ascult și de soție că dacă nu ascult atunci nu e o familie dar ascult muzică, îmi place să citesc, să mai beau un vin…

Dacă e ceva ce urăsc în lumea asta este să dau sfaturi despre relații, cum să fie. Eu nu cred că există un sfat care să meargă la toate relațiile din lumea asta. Fiecare trebuie să își găsească felul lui de a face lucrurile și cred că asta contează. Nu ne luăm după nimeni noi facem în felul nostru. La un moment dat cred că cel mai important e să știi să te cerți și să știi să te și împaci, de fapt, cam asta e. La noi durează foarte puțin certurile, se duc ca un foc de paie”, a dat Puya din casă pentru Ciao.ro.

Nu mai are timp de admiratoare

Făcând referire la fizicul său, Puya se bazează pe genele bune moștenite din familia sa dar recunoaște și faptul că ochii lui albaștri au fost un atu. Cât despre admiratoare, dacă acestea îl caută sau nu, artistul e de părere că a cam trecut vremea distracției, mai ales că este tată de trei fete.

„Din fericire, bunicii și părinții mei mi-au lăsat o genetică bună, ca să zic așa. Cred că am ajuns aici aproape pe ochi frumoși. Încerc să mă duc să fac sport ca să mă mențin și mental și fizic mai ok și în formă…Admiratoarele nu prea mă mai caută că dacă sunt însurat, cu 3 copii, ce să facă cu mine?”, ne-a povestit Puya, zâmbind.

Sursa