”Proiectele sunt în desfășurare” Ce se întâmplă cu afacerile lui Călin Donca în timp ce acesta se află în arest. Anunțul făcut de echipa milionarului

Milionarul Călin Donca este acuzat de m

Afacerile lui Călin Donca sunt în plină dezvoltare

Pentru a le da peste nas celor care susțin că totul este o ”țeapă”, echipa lui Călin Donca a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care se anunță faptul că totul merge conform planului. Afacerea cu panouri solare ar fi în plină dezvoltare și va fi dusă la bun sfârșit.

Acesta atrage atenția asupra manipulărilor apărute în mediul online cu privire la modul în care afaceristul își desfășoară afacerile. În videoclip apar diferite imagini cu lucrările care se desfășoară în parcul cu panouri solare.

”Dragii noștri, în spațiul online și în mass-media au apărut diverse informații nereale și manipulări, cu scopul vădit de a distruge ce am construit împreună.
Deși contextul actual nu este favorabil, proiectele sunt în desfășurare și vom face tot ce depinde de noi, pentru a fi duse la bun sfârșit. Manipulările probabil vor continua, însă le vom face față cu stoicism pentru a ne îndeplini obiectivele. Împreună vom reuși”
, se arată în postarea făcută pe contul personal de Instagram al lui Călin Donca.

 Sursa articolului