Probleme și pierderi mari pe mai multe planuri pentru această zodie. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Mariana Cojocaru nu are veşti deloc bune pentru unii nativi. Astrologul îi avertizează că în următoarea perioadă apar nişte probleme mari şi este bine să fie pregătiţi. Află în rândurile de m

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru zilele următoare. O zodie trebuie să fie vigilentă pentru că se poate confrunta cu mari probleme.

Previziuni zodia Scorpion

Nativii zodiei Scorpion vor primi în perioada următoare un avertisment dur. Apar presiuni, dar și tensiuni în relația de cuplu, dar și în interiorul familiei.

„Soarele va face opoziție cu Uranus retrograd și Jupiter retrograd, într-un tandem cu Marte. Rezonează foarte bine în Scorpion, vă atenționează asupra chestiunilor de suflet, neînțelese, nedescifrate, care vă pot bloca evoluția spirituală corectă și evoluția în relația de cuplu, de familie. Presiunea, tensiunea e crescută

Voi trebuie să fiți foarte atenți la perioada următoare, vor fi multe semne de alarmă. Diplomația este foarte importantă, dar și presiunea care apare pe suflet, chestiunile pe care nu le-ați înțeles. Partenerul poate avea altă viziune, caracter sau chemare care nu rezonează cu voi”, avertizează Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru îi avertizează pe nativi

Astrologul vine şi cu un sfat important pentru aceştia. Le recomandă să fie foarte diplomaţi şi să încerce să rezolve situaţiile cu calm.

În ceea ce priveşte relaţia cu alte persoane, Mariana Cojocaru recomandă vă recomandă să nu forţaţi lucrurile.

„Pot apărea blocaje pe comunicare și lucrurile pot scăpa de sub control. Ulciorul nu merge de multe ori la apă! Atenția trebuie să fie foarte mare! Marte vă va face să credeți că puteți face orice, controla orice, gestiona orice.

Dar realitatea poate fi că veți călca pe cadavre pentru a vă atinge obiectivele, și asta e un lucru grav. Lasă oamenii să te aprecieze așa cum ești, nu sta cu lingușitori lângă tine. Trebuie să fim cinstiți și să nu facem victime, ci mereu loc de bună ziua”, adaugă astrologul, potrivit news18.ro.

 

 

Sursă foto: colaj CIAOSursa articolului