PRO TV îngroapă Antena 1! Anunț oficial despre Survivor România 2023. Se schimbă totul. Ce se întâmplă cu Daniel Pavel

Așteptarea a luat sfârșit. Cei de la PRO TV au anunțat în sfârșit data la care va începe noul sezon Survivor România. Antena 1 a transmis deja de mult timp că America Express va avea premiera pe 15 ianuarie. Emisiunea prezentată de Irina Fodor a fost filmată în vară și deja se știu multe detalii despre ce s-a întâmplat acolo.

Survivor România 2023 va fi aproape LIVE, așa că PRO TV este avantajat din acest punct de vedere. În timpul finalei Vocea României, care a avut loc vineri seara, Daniel Pavel a făcut publică data la care va începe noul sezon al celui mai așteptat reality show al momentului.

Survivor România 2023 va fi la PRO TV începând cu 9 ianuarie, o lovitură puternică pentru cei de la Antena 1, care au programat mai târziu America Express. Aceștia sperau să le ia fața rivalilor, dar și-au cam săpat singuri groapa.

PRO TV îngroapă Antena 1

Marea problemă pentru reality show-ul prezentat de Irina Fodor este că deja se cunosc câștigătorii, așa că suspansul este disipat. Conform mai multor surse media, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au încheiat competiția pe locul 1, fiind urmați de Andreea Bălan și Andreea Antonescu și de chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Survivor România 2023 va avea în prim plan nume extrem de interesante ca Sebastian Dobrincu, Gheboasă, Maria Constantin, Carmen Grebenișan sau Vica Blochina.

Se poate spune că prin anunțul făcut de Daniel Pavel, care va continua să fie la cârma show-ului, PRO TV îngroapă efectiv Antena 1.

Sursa articolului