Povestea de dragoste dintre Larisa și Ionuț este pe punctul de a se termina ”Suntem mult mai bine ca prieteni”. Ediție incendiară în a doua zi de Crăciun în Casa Iubirii, luni, de la 10:00 și 16:30, la Kanald

Frumoasa poveste de dragoste dintre Larisa și Ionuț este pe punctul de a se termina. Ce decizie vor lua cei doi în privința relației lor, aflați luni, luni, de la 10:00 și 16:30, incendiară în a doua zi de Crăciun în Casa Iubirii, la Kanald.


Povestea de dragoste dintre Larisa și Ionuț este pe punctul de a se termina ”Suntem mult mai bine ca prieteni”

Larisa și Ionuț formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din Casa iubirii, în ciuda deselor episoade tensionate ce s-au iscat între ei pe parcursul relației lor.

Cei doi au adus din nou multe reproșuri, Larisa și Ionuț au ajuns în pragul unui mare impas.


Concurentul crede că el și Larisa nu sunt pe aceeași lungime de undă, iar Larisa consideră că ei ar putea fi prieteni foarte buni.

Ionuț consideră că cei doi s-au lăsat influențați de lume și i-a transmis Larisei că înainte de a face o prostie, să se găndească că el întotdeauna i-a vrut binele. 

Larisa i-a dezvăluit Nicoletei că în momentul de fața cei doi nu au niciun drum împreună, iar Ionuț le-a spus concurenților că relația lor se ține în ”două pioneze” și se teme că Larisa îi va spune că a făcut totul pentru Marea Finală.

”Noi deja ne-am implementat în cap, gândul că nu putem fi un cuplu și că suntem mult mai bine ca prieteni, iar ea nu va mai avea presiunea mea pe cap, poate să fie fericită, zâmbitoare.. așa cum o știm cu toți pe Larisa. ”, a spus Ionuț.

”Chiar nu suntem făcuți unii pentru alții. În momentul de față, nu prea avem același drum.”,

a declarat Larisa.

Ce decizie vor lua cei doi în privința relației lor, aflați luni, luni, de la 10:00 și 16:30, incendiară în a doua zi de Crăciun în Casa Iubirii, la Kanald.

Sursa articolului