Octavia Geamănu a trecut prin clipe de coșmar: „Simțeam că rămân fără aer”. Fosta prezentatoare de știri a ajuns de urgență la spital cu fiul său! Ce i s-a întâmplat micuțului Andrei?

Octavia Geamănu și fiul ei, Andrei, au trecut prin momente de panică. Vedeta și-a dus fiul de urgență la spital.

Octavia Geamănu era odinioară una dintre cele m

Octavia Geamănu a păstrat întotdeauna discreția în ceea ce privește viața ei de familie, însă de curând a făcut câteva dezvăluiri dureoase.

Vedeta a mărturisit că a intrat în panică acum câteva luni, când fiul ei și al soțului său, Marian Ionescu, a înghițit un os de pește. Fosta știristă l-a dus de urgență pe băiețelul ei, Andrei, la spital, care s-a speriat teribil când și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

Din fericire, micuțul a primit ajutorul cadrelor medicale și totul s-a rezolvat rapid, însă părinții lui nu vor uita niciodată momentele groaznice prin care au trecut, văzând că fiul lor nu se simte bine.

„A înghițit într-o seară un os de pește în urmă cu câteva luni. În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer. Din fericire m

Octavia Geamănu nu își m

Octavia și-a motivat decizia, mărturisind că cele 9 luni de sarcină au fost foarte grele pentru ea, căci s-a confruntat cu multe probleme și chiar s-a temut că ar putea să piardă bebelușul. 

„Andrei este suficient. Marian își dorea încă un copil, dar a înțeles că e suficient, din pricina faptului că am avut o sarcină foarte grea și nu sunt dispusă să m


Sursa articolului