Oana Zăvoranu, refuzată de ProTV. Motivul pentru care bruneta a pierdut un rol important

Oana Zăvoranu a devenit cunoscută pentru rolurile sale din telenovele. Querida a jucat în câteva producții care au avut un succes răsunător în urmă cu mai mulți ani. Deși a fost apreciată de public, vedeta a fost respinsă la un casting de ProTV. Iată care a fost motivul.

Numele Oanei Zăvoranu a ținut întotdeauna primele pagini ale ziarelor. Bruneta a fost implicată de-a lungul timpului în multe scandaluri cu foști parteneri, alte personaje celebre și chiar cu mama ei, însă debutul său în lumina reflectoarelor a fost cu totul altul. A avut întotdeauna o pasiune pentru actorie, iar de fiecare dată când primea un rol își dădea toată silința pe platourile de filmare.

Querida a fost respinsă de ProTV

Cu toate acestea, a existat un moment în viața brunetei când a fost respinsă la un casting. Actorul Tudorel Filimon, interpretul personajului Nea Popa din La Bloc, serial difuzat de Pro TV acum câțiva ani, a dezvăluit că Oana Zăvoranu a fost foarte aproape să joace în serial. A pierdut însă rolul din cauza Danei Rogoz.

La acea vreme, actrița avea 17-18 ani, iar Oana, 30. Astfel, diferența de vârstă dintre ea cele două ar fi fost motivul pentru care Oana Zăvoranu a fost exclusă din proiect.

„Și Oana Zăvoranu a dat casting pentru serial. Dar s-a pus problema: măi, fata asta, Dana Rogoz, avea 17-18 ani… Și fata aia (Oana Zăvoranu, n.r.) avea 30. Totuși, se vedea. Nu s-a putut”, a fost dezvăluirea făcută de Tudorel, pe YouTube.

Oana Zavoranu a fost respinsă de ProTV

 

Bruneta a revenit pe micile ecrane după o pauză lungă

După o pauză de mai bine de 15 ani, Oana Zăvoranu a primit un rol într-un serial la Antena 1. Mai exact, în 2019 Ruxandra Ion i-a oferit oportunitatea de a juca în Sacrificiul.

Proaspăt divorțată de Pepe, bruneta a primit cu bucurie invitația.

„Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul am primit-o de la Ruxandra Ion, care a făcut posibil și în urmă cu 15 ani să mă aleagă în urma castingului susținut pentru „Numai iubirea”. Vestea am primit-o cu mare bucurie, dar și cu emoție, pentru că vine la pachet cu o mare responsabilitate, iar pauza de 15 ani pe care am avut-o a contribuit la acest amalgam de sentimente”, mărturisirea Oana Zăvoranu în urmă cu patru ani.

 

Sursă foto: social media

Sursa