Acasă Monden Oana Roman nu se poate relaxa de deplin nici în vacanță! Ce a deranjat-o pe vedetă în sejurul de la Cannes: „E plin de parveniți”
Oana Roman nu se poate relaxa de deplin nici în vacanță! Ce a deranjat-o pe vedetă în sejurul de la Cannes: „E plin de parveniți”

Oana Roman nu se poate relaxa de deplin nici în vacanță! Ce a deranjat-o pe vedetă în sejurul de la Cannes: „E plin de parveniți”

de Administrator

Oana Roman, deranjată de ceilalți turiști

Fiica lui Petre Roman petrece câteva zile la Cannes, acolo unde a mers pentru a uita, pentru puțin timp, de stresul zilnic de care are parte în București. Cu puțin timp în

„Și la Cannes e plin de parveniți needucați. S-a așezat lângă noi pe șezlong un cuplu. El vorbește non-stop la telefon pe speaker și toată plaja știe ce vorbește și cu cine. Ceva rău rău de tot”, a povestit Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman a vizitat-o pe mama ei înPe rețelele de socializare, Oana a făcut o postare emoționantă, publicând câteva imagini în care se observă cât de atentă este Isa la bunica ei și cât de mult o iubește, căci are grijă ca aceasta să se simtă tot timpul bine și să se bucure de vremea frumoasă din această perioadă.

„Am surprins această imagine (nr. cu Isa și Mioara Roman). Am fost la mama și Isa a insistat să ieșim cu ea la o plimbare pe malul lacului, să admirăm fântânile și să simțim aerul proaspăt de pădure. Apoi ne-am așezat și ne-am bucurat să fim împreună într-un loc atât de frumos. Pur și simplu am stat și ne-am uitat la lac și la pădure și ne-am ținut de mână”, a scris Oana Roman, pe conturile sale de socializare.

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu