Oana Roman, lovitură dură pentru Marius Elisei! Ce s-a întâmplat cu fostul soţ al vedetei în această dimineaţă

Oana Roman i-a dat lovitura de graţie fostului său partener, după ce acesta şi-a oficializat noua relaţie. În urmă cu doar câteva zile, Marius Elisei a fost prezent într-o emisiune TV, acolo unde a vorbit despre actuala iubită. Dezvăluirile lui au deranjat-o destul de tare pe fiica lui Petre Roman care a pus piciorul în prag!

Oana Roman şi-a anunţat intenţia în mediul online de a-l demasca pe fostul ei soţ. Lucru pe care l-a şi făcut seara trecută. Mai exact, vedeta a publicat o parte din conversaţiile lor, după ce Marius Elisei a spus că s-au împăcat doar de dragul copilului.

Oana Roman a publicat o parte dintre conversaţiile cu fostul soţ

În mesajele respective, fostul ei soț îi transmitea că încă are sentimente pentru ea. Fiica lui Petre Roman a vrut să demonstreze că bărbatul minte, iar dezvăluirile pe care le-a făcut la televizor erau departe de adevăr.

„Totul a fost pentru că ai susținut că iubești, nu din compromis de dragul copilului, așa cum ai mințit aseară pe la TV. Eu nu mi-am dorit împăcarea pentru că din partea mea nu mai existau sentimente demult. Și mă rezum la atât. Sunt sute sute de discuții care atestă adevărul pentru că eu întotdeauna am adevărul de partea mea. Și cu asta basta.”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Mesajele dintre Oana Roman şi Marius Elisei

Oana Roman, lovitură dură pentru Marius Elisei

Marius Elisei nu a comentat nimic pe baza acestor lucruri, în schimb, a făcut un anunţ recent care i-a luat prin surprindere pe internauţi. Mai exact, bărbatul i-a rugat pe toţi cei care au numărul lui de telefon să nu mai încerce să ia legătura cu el, pentru că nu-l mai deţine.

Potrivit bărbatului, contractul pe care îl avea cu o companie de telefonie mobilă era pe numele fostei sale soții, Oana Roman, care ar fi luat decizia de a-l închide. Marius a explicat că în cel mai scurt timp va remedia această problemă şi îşi va cumpăra un alt număr de telefon.

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon… să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, pentru că nu îl mai dețin.

Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e! Nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să mă sune sau să mă anunțe, nici nu mă interesează, să fie de bun augur! Să nu mai încercați să luați legătura cu mine pe acel număr! O să îmi iau un alt număr și o să vi-l ofer. Așa că nu mă mai căutați pe acel număr.

Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr”, a povestit Marius Elisei pe Instagram.

 

Sursă foto: social media

Sursa