Acasă Monden Oana Roman le-a dat peste nas criticilor „Tăcerea mea i-a înfuriat” Vedeta a răbufnit în mediul online
Oana Roman le-a dat peste nas criticilor „Tăcerea mea i-a înfuriat” Vedeta a răbufnit în mediul online

Oana Roman le-a dat peste nas criticilor „Tăcerea mea i-a înfuriat” Vedeta a răbufnit în mediul online

de Administrator

Încă din copilărie, Oana Roman a avut parte de atenție din partea presei, însă acest lucru a atras și un val de comentarii răutăcioase.

Oana Roman i-a pus la punct pe cei care o judecă fără a o cunoaște

Sătulă ca fiecare gest al ei să fie interpretat greșit, Oana Roman a decis să-și impună punctul de vedere, dar într-o manieră elegantă și fără a jigni pe cineva. Aceasta susține că nu a răspuns niciodată cu ură atunci când „Nu am răspuns niciodată detractorilor, celor care public m-au jignit, au mințit despre mine, au încercat sa ma tragă în noroi și în mizeria lor. Uneori am lămurit anumite lucruri dar nu le-am răspuns personal, nu le-am făcut onoarea sa le pronunț numele sau să îi bag în seamă”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman a primit sute de mesaje de susținere și multe laude pentru modul în care-i tratează pe cei ce au jignit-o. Faptul că nu le dă o replică acidă răutăcioșilor este pentru ea o adevărată victorie.

I-am lăsat sa vorbească singuri și să se bucure, folosindu-se de numele meu, de câteva momente de atenție din partea presei sau a publicului. S-au înverșunat și mSursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu