Oana Roman a răbufnit, după ce mama ei a ajuns pe patul de spital. Vedeta a făcut acuzaţii dure la adresa lui Petre Roman

Oana Roman şi-a anunţat fanii pe reţelele de socializare că mama ei a ajuns din nou, pe mâinile medicilor. Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat, din acest motiv a fost internată de urgenţă la spital, acolo unde se află şi în prezent. Pe reţelele de socializare, fosta soţie a lui Marius Elisei  şi-a ţinut fanii la curent cu tot ce se întâmplă. Mai mult, vedeta a răbufnit recent la adresa membrilor familiei sale despre care spune că nu au ajut-o cu absolut nimic în această perioadă grea.

În urmă cu câteva zile, Mioarei Roman a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor de la Spitalul Floreasca din București. De atunci situaţia acesteia nu s-a îmbunătăţit, iar vedeta a făcut un apel la toţi cei care o urmăresc.

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

Recent, fosta soţie a lui Marius Elisei a transmis pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant. I-a rugat pe toţi prietenii virtuali să se roage pentru ca mama ei să se facă bine.

„Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni, multe. Are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă, lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar, în momentul ăsta, e nevoie de rugăciune pentru ea, ca să știți…

Știu că voi faceți mereu asta pentru mine, știu că de câte ori vorbesc cu voi, vă rugați pentru mine și cum eu sunt atât de singură în această luptă în a o ține în viață cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc”, a povestit în mediul online Oana Roman, în weekend. Totodată, ea a lansat acuze la adresa familiei sale, care nu s-a interesat de starea Mioarei Roman. „Vă mulțumesc pentru mesaje și rugăciuni. Contează enorm pentru mine. Cumva, mă sprijin pe voi, căci… nimeni dintre rudele mele nu s-a interesat în aceste zile de starea mamei”, a declarat Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman alături de mama sa

Oana Roman, declaraţii dure la adresa tatălui ei

Ulterior, Oana Roman a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj pe care l-a primit de la prietenii săi, explicând că aceştia sunt singurii care au fost alături de ea în momentele grele. Nici tatăl său, nici Catinca, sora ei, nu s-au ineteresant nicio secundă de starea Mioarei Roman, lucru care a dezamăgit-o profund.

„Atunci când realizezi că nu ești singur. Deși tata, sora și nici prea mulți apropiați nu par că au disponibilitatea să întrebe ce faci? Ești ok?, sunt câțiva de la care poate nu te așteptai, și care fac diferența. Și-ți dau putere, ca și mulți dintre voi. Sunt recunoscătoare”, a transmis vedeta.

 

Sursă foto: social media

Sursa