Oana Lis îndeamnă femeile să se înscrie la cursul ei! Despre ce este vorba și cât costă + Ce spune Viorel Lis!

În ciuda situației pe care o are acasă, având în vedere că trebuie să aibă grijă de soțul ei, Viorel Lis, Oana Lis își păstrează încrederea, optimismul, speranța și simțul umorului, fiind aproape mereu cu zâmbetul pe buze.

Are dezlegare de la soțul ei să mai iasă la evenimentele mondene și pentru că e de profesie psiholog și citește mult a decis că este momentul să facă un curs de dezvoltare personală pentru femei, pentru a se cunoaște astfel mai bine.

Oana Lis îndeamnă femeile să se înscrie la cursul ei!

Fac un curs online, nu e bine nici să stai nonstop pe online, trebuie să ai și viață personală, dar din fericire online-ul ne ajută să ne conectăm cu toată lumea, oameni plecați în diaspora, în mai multe țări și atunci vreau să fac mai multe conexiuni, să fac un grup și să adun mai mulți oameni. Vreau ca no,i femeile, să ne susținem. Cursul costă puțin, doar 270 de lei, durează o lună, dacă vrea cineva să mă caute, să se înscrie, începe pe 17 octombrie.

Se numește „Femeia puternică 2023” este de dezvoltare personală, în care o să vedem care sunt provocările femeii în 2023 și să găsim un echilibru între  a fi puternică pentru că practic putem 99% din lucruri să le facem singure dar în același timp să ne folosim de sensibilitatea noastră ca femei. Și invit femeile să mă caute pe Instagram și să ne vedem, să ne cunoaștem mai profund”, spune Oana Lis, încântată de inițiativa ei și de acest curs de dezolvtare personală pe care l-a creat.

„Accept situația așa cum e!”

Am întâlnit-o pe Oana Lis la un eveniment monden acolo unde era tare binedispusă și cu zâmbetul pe buze.  Mai iese din când în când din casă însă nu stă mult pentru că are grija soțului ei, Viorel Lis, care o așteaptă acasă și este nedeplasabil.

„Am voie să mă îmbrac cu ce vreau, la vârsta asta. Nu prea vroiam să vin la eveniment, dar Viorel m-a îndemnat să mai ies”, ne-a mărturisit Oana Lis, care se declară mulțumită cu tot ce are acum.

„Nu îmi lipsește nimic, accept situația așa cum e. Dacă privești din afară, pot să spun că îmi lipsesc multe dar atunci când îți asumi și ești recunoscător pentru puținul pe care îl ai… sunt fericită așa cum sunt. Și spun din inimă lucrul asta”, ne-a mai povetsit Oana Lis căreia îi place toamna pentru tot ce oferă aceasta, de la fructe la legume.

Despre ce este vorba și cât costă

Nu îmi vine să cred că a trecut încă o vară din viața noastră, am fost reticentă la schimbarea asta, cu toamna, dar încă e cald și ce mi-a schimbat viziunea e că m-am dus în piață. Îmi era poftă de smochine și am văzut cum miros fructele, legumele, mi-am dat seama că a venit toamna cu bogăția ei, avem nevoie și de toamnă. Vreau să mă plimb mai mult prin natură, să mă plimb prin parc, să mănânc toate fructele toamnei”, a mai mărturisit Oana Lis care are grijă de soțul ei că de ochii din cap.

Oana Lis nu are ajutoare și se descurcă singură cu soțul ei, Viorel Lis

Fostul edil al Capitalei, a căzut în casă în luna iulie, după ce s-a împiedicat într-un moment de neatenție. Iar pentru că Oana Lis nu l-a putut ridica de pe jos, aceasta a fost nevoită să cheme pompierii. Vecinii nu au ajutat-o deloc, fapt ce a dezamăgit-o nespus pe soția lui Lis.

„Eu trebuie să mă descurc cu toate acum, înainte îl aveam pe el care le făcea pe toarte. Într-un fel, de când s-a îmbolnăvit el, m-a făcut pe mine să fiu mai puternică, să mă descurc, să învăț să fac anumite lucruri, pe care nu le făceam.

Ce spune Viorel Lis!

Viorel e mai înalt ca mine și greu și mai ales atunci când nu mai ai mușchii cum trebuie masă musculară se lasă foarte greu și a căzut într-un moment de neatenție și nu mai puteam să îl mai ridic de jos. Am sunat pe la uși pe la vecini dar nu a vrut să mă ajute nimeni.

Cel puțin la țară, unde este bunica mea, comunitatea te ajută. La bloc, e altceva, depinde de oameni, eu și pe un om pe stradă, dacă nu-l cunosc, l-aș ajuta! Am chemat pompierii ca să mă ajute să îl ridic. L-am tot tras de mâini, de picioare, e foarte complicat dar noi le luăm câteodată în râs, glumim, ce să facem”, ne-a povestit Oana Lis astă vară  pentru Ciao.ro.

Sursa