O familie din Noua Zeelandă a trăit un adevărat scenariu de film! Au cumpărat două valize și s-au ales cu cadavrele unor copiiO familie din Noua Zeelandă credea că a pus mâna pe două valize la preț redus, pe care să poată să le ia cu ei în vacanțe. Nici prin cap nu le-a trecut că cele două geamantane aveau deja ceva în ele.

Oamenii au achiziționat cele două valize prin intermediul unei licitații online.

În secunda în care au intrat în posesia lor, cei doi soți au descoperit că în acestea se aflau cadavrele unor copii.

O familie a găsit cadavre în valizele pe care le-a cumpărat

Imediat cum au descoperit ce au cumpărat cu adevărat, familia din Noua Zeelandă a alertat autoritățile.

Oamenii legii care au ajuns la fața locului au rămas șocați de imaginea sinistră pe care au descoperit-o acolo.

„Indiferent de câți ani servești și investighezi cazuri oribile ca acesta, nu este niciodată o sarcină ușoară. Eu însumi sunt un părinte de copii mici. Dar avem o treabă de făcut”, a spus unul dintre anchetatori.

Oamenii legii spun că membrele provin de la doi copii, care aveau vârste de 5 și 10 ani. Anchetatorii au deschis o investigație, plecând de la acuzația de omor.

Aceștia au reușit să determine faptul că cei doi minori au fost uciși cu mai mulți ani în urmă, dat fiind faptul că se aflau în depozitul din care au fost expediate de cel puțin trei ani.

„Din examinarea postmortem se pare că erau de vârsta școlii primare. Trupurile lor au fost ascunse în două valize de dimensiuni similare. Echipa de investigație lucrează din greu pentru a trage la răspundere persoana sau persoanele responsabile de moartea acestor copii”, a spus detectivul care se ocupă de caz, Tofilau

Faamanuia Vaaelua.

Până în acest moment, anchetatorii nu au reușit să afle cine este criminalul sau dacă acesta mai trăiește măcar, încât să poată fi tras la răspundere pentru faptele sale.

Sursa articolului