Nu mai am niciun weekend liber până la sfârșitul anului”

Smiley are o mulțime de proiecte în tv și muzică, însă nu se plânge pentru că le face față cu brio. Bașca, mai are timp să petreacă și cu fetița și soția lui.

Smiley are o mulțime de proiecte în tv și muzică, iar până la finalul acestui an nu mai are niciun weekend liber. Artistul petrece destul de mult timp la filmări pentru “Vocea RomânieișiRomânii au talent”, dar și în studio.

Desigur, își face și timp pentru familie, pentru soția Gina și micuța lor, după cum ne-a dezvăluit recent la petrecerea Radio ZU 15 ani.

Ce proiecte are Smiley până la finalul anului?

Ce înseamnă muzica pentru tine?

Muzica este pasiunea mea, hobby-ul meu principal, meseria mea, ocazia mea de a evolua, modul meu de exprimare principal, distracția mea principală. Datorită muzicii m-am descoperit, da, asta înseamnă.

Există o zi în casa ta fără muzică?

Nu există. Eu am zis că muzica e o manifestare foarte pură a creativității umane și dansul e lăsat cumva de Dumnezeu ca să ne readucă aminte că să ne mai jucăm. E foarte interesant.

Ce proiecte ai în această toamnă?

Pentru noi, toamna este foarte aglomerată. Pentru mine și mai aglomerată, pregătesc niște lansări noi și internaționale și naționale. Avem niște colaborări internaționale foarte mari, despre care nu pot să vorbesc acum. Pe care le veți afla când vor apărea. Adică după Rita Ora, James Blunt, James Carter, mai urmează niște chestii foarte interesante, poate și mai interesante de atât.

Smiley: „Avem un camp internațional pe care îl organizăm, la sfârșit de octombrie, cu niște nume foarte mari, din industria muzicală mondială”

Avem un camp internațional pe care îl organizăm acum în octombrie, la sfârșit de octombrie, cu niște nume foarte mari, din industria muzicală mondială. Eu pregătesc un clip acum pentru România la o piesă specială cu un impact emoțional puternic. Și multe altele.

Foarte mulți artiști noi, piese noi, un sezon nou la „Românii au talent”, e în desfășurare “Vocea României”, plecări multe, mai plec în afară, mă mai întorc.

Familie, plecări, muzică, televiziune, studioul, concerte. Faci foarte multe lucruri. Mai ai timp să și dormi?

Da, dorm. Nu dorm cât toată lumea, dorm un pic mai puțin, dar deocamdată reușesc totuși o duc pe fii-mea la grădiniță.

Deja merge la grădiniță? De când?

Da, păi deocamdată am dus-o doar de 2 ori, că doar de 2 ori a fost, dar deocamdată pot. Când sunt acasă, da.

Smiley: „Adorm pe unde apuc, oricând, oriunde. 5 minute acolo, 10 colo”

Ai un weekend așa pe care îl ții pentru tine, doar pentru tine?

Din momentul ăsta nu mai am niciun weekend liber până la sfârșitul anului. Mai am câteva zile libere, în timpul săptămânii, dar care se vor ocupa probabil curând.

Și totuși spui reușești te odihnești… deși văd ai programul aproape plin.

Eu adorm pe unde apuc, oricând, oriunde. 5 minute acolo, 10 colo.

Foto: Instagram/ Arhiva ciao.ro

Sursa