Nu cred că are mai mult de 300 de calorii

Gabriela Cristea s-a confruntat de-a lungul timpului cu multe critici din partea celor care o urmăresc, în ceea ce priveşte aspectul fizic. Vedeta nu s-a lăsat niciodată afectată de părerile negative ale celor din jur, însă acum este hotărâtă să facă o schimbare. Prezentatoarea de la Antena Stars vrea să scape de câteva kilograme şi spune că a găsit dieta perfectă care o poate ajuta!

Gabriela Cristea s-a întors recent dintr-o vacanţă şi a decis că este timpul să elimine din viaţa ei câteva obiceiuri nesănătoase. Prezentatoarea îşi doreşte să îşi modeleze corpul, astfel a început prima dată cu alimentaţia.

Soţia lui Tavi Clonda, hotărâtă să scape de kilogramele în plus

Vedeta de la Antena Stars s-a apucat de o dietă care printre altele, conţine şi o salată delicioasă de ton. Gabriela Cristea i-a învâţat şi pe cei care o urmăresc cum se prepară.

„De fiecare dată când ne întoarcem din vacanță ne întoarcem cu câteva kilograme în plus, de data aceasta cu foarte multe. De a doua zi m-am apucat deja de cura de slăbire și de fiecare dată eu o încep cu o salată de ton,  de data asta o fac și cu anșoa, pentru că soțul mi-a făcut o surpriză și mi-a luat anșoa.

H

Gabriela Cristea: Nu cred că are m

„Punem totul în bol și m

O puteți face și la birou, pentru că se găsesc toate ingredientele necesare nu vă m

 

Sursă foto: social mediaSursa articolului