Nikos Papadopoulos, prima reacție după acuzațiile Adrianei Bahmuțeanu! Artistul neagă că ar fi șantajat-o și hărțuit-oÎnainte să-și găsească fericirea în brațele lui George Restivan, cu care s-a logodit în fața lui Dumnezeu, Adriana Bahmuțeanu a trăit o poveste de dragoste alături de Nikos Papadopoulos, un cunoscut artist.

Despărțirea lor nu a fost lipsită de controverse și scandaluri. Bruneta a declarat, în urmă cu puțin timp, că a fost hărțuită și șantajată de fostul iubit grec, după ce acesta a pus mâna pe toate parolele și, implicit, toate conturile ei de pe social media. Ei bine, artistul neagă cu vehemență așa ceva. 

Nikos Papadopoulos reacționează, după ce Adriana Bahmuțeanu l-a acuzat în public de furt de identitate

Vedeta de televiziune spune că toate conturile de pe rețelele de socializare i-au fost sparte, iar singurul care ar fi putut să facă asta este fostul ei iubit grec, care ar fi avut acces la toate parolele ei. Pentru a le recăpăta, bruneta a apelat la ajutorul DIICOT-ului. 

Pe de altă parte, Nikos Papadopoulos susține că nimic din ceea ce spune Adriana Bahmuțeanu nu este adevărat și că nici nu se pune problema ca el să fi făcut vreodată așa ceva.

Totodată, artistul a precizat pentru un post de televiziune că nu vrea să fie parte din acest scandal, pentru că își dorește ca oamenii să și-l amintească de pe scenă și nu de prin tabloide. 

Adriana Bahmuțeanu: „E ste o anchetă penală în desfășurare și, dacă chiar nu se consideră vinovat, ar putea să-mi dea parolele înapoi”

În urmă cu puțin timp, vedeta de televiziune a făcut acuzații publice la adresa lui Nikos Papadopoulos, fostul ei partener de viață, pe care îl acuză că i-a furat identitatea online. 

„Îi doresc tot binele din lume acestui om, să fie la fel de fericit cât sunt și eu astăzi, și mi-aș dori să îngroape securea războiului, pentru că în continuare mă șicanează. Dacă el crede că este mai presus de autoritățile statului, de poliție sau procurori, asta vom mai vedea. Deocamdată, repet, este o anchetă penală în desfășurare și, dacă chiar nu se consideră vinovat, ar putea să-mi dea parolele înapoi.

El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România. Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube. Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu”, a explicat Bahmuțeanca la un post de televiziune. 

Sursa articolului