„Niciun motiv clasic nu a dus la această separare” Ce a declarat Cătălin Bordea după ce a semnat actele de divorț

Joi, 13 iulie, Cătălin a adus în prim-plan, pe pagina lui de Instagram, aspecte referitoare la Cătălin Bordea: „Oamenii se m

Însă bărbatul nu oferă prea multe detalii din spatele acestei separări, ci susține doar că la baza divorțului lor nu a stat un motiv „clasic”.

„Oamenii se m

Cu ceva timp în urmă, comediantul avea num

Într-un interviu anterior, comediantul a fost întrbat despre cum s-a îndrăgostit de Livia, iar el a vorbit sincer și deschis asupra acestui subiect.

Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, susținea Bordea, în trecut.

Părerea lui Nelu Cortea despre Livia

Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt prieteni de mulți ani și au o relație strânsă atât în viața reală, cât și în industria comediei. Ba chiar Cătălin Bordea este nașul unuia dintre copiii lui Nelu Cortea. Cei doi sunt adesea parteneri de turnee de stand-up și împărtășesc multe momente amuzante la televizor.

În timpul turneelor de stand-up în țară, Livia, soția lui Cătălin Bordea, îi însoțise adesea pe cei doi. Nelu Cortea împărtășește experiențele lor pe vlogul său, iar soția lui Cătălin apărea, și ea, în filmările lui Cortea. Cu toate acestea, conform Ciao.ro, Nelu Cortea o asocia adesea, în glumă, pe Livia cu un „diavol”, punându-i coarne și flăcări în ochi atunci când edita imaginile.

Însă, cu toate acestea, Nelu Cortea a menționat în mod repetat că nu o suportă pe Livia. Cortea o  

Sursa articolului