„Ne-ai cam obosit un pic”

Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Funcția get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

Horia Brenciu şi Tudor Chirilă au avut un schimb dur de replici la Vocea României. În ediţia de vineri seara, între cei doi juraţi a izbucnit un conflict chiar în timpul filmărilor. Iată ce s-a întâmplat.

Fiecare antrenor de la Vocea României se luptă pentru a-şi forma cea mai bună echipă. Pentru a reuşi acest lucru, juraţii folosesc cele mai bune tactici pentru a-i convinge pe concurenţi să îi aleagă, iar de multe ori, apar tensiuni între aceştia.

Juraţii de la Vocea României

De la ce a pornit conflictul între cei doi antrenori

În ultima ediţie difuzată pe micile ecrane, Horia Brenciu și Tudor Chirilă s-au certat după ce concurenta Ruxandra, în vârstă de 17 ani, a reuşit să întoarcă cele 5 scaune. Irina Rimes a avut prima o reacţie după ce tânăra şi-a încheiat numărul.

„V-ați trezit și voi la final să vă întoarceți. Nu ați putut să mi-o lăsați doar mie”, a spus cântăreața.

Ulterior, Horia Brenciu şi-a exprimat dorinţa de a o avea pe concurentă în echipa lui.

„Ești singura persoană pentru care eu și Theo ne-am întors pentru o notă, după aceea a urmat nebunia de final. A fost o avalanșă de torpile vocale la care nu ne-am putut abține să nu ne întoarcem. Nu aș vrea să te superi pe mine, dar piesa asta se cântă într-o cu totul altă manieră. Dacă vii în echipa noastră, eu îți promit că o să te învăț. Dacă vii în echipa noastră, primul lucru pe care îl vom face este să dezbatem această piesă”, a spus Horia Brenciu la Vocea României.

Horia Brenciu şi Tudor Chirilă, replici dure la Vocea României

După ce Horia Brenciu și-a exprimat punctul de vedere, Tudor Chirilă nu s-a putut abţine şi a reacționat. Între cei doi a avut loc un schimb de replici neașteptate.

„Vreau să facem cel mai important pas, să vedem care sunt greșelile pentru a vedea mai bine viitorul. Este primul lucru pe care-l face un profesor adevărat”, a continuat Horia Brenciu să își susțină ideea.

Tudor Chirilă: Ai terminat?

Horia Brenciu: Nu. Niciodată

Tudor Chirilă: Ne-ai cam obosit un pic

 

Sursă foto: social media

 

Sursa