Musty și Alice se pregătesc să facă pasul cel mare? „M-a cerut înainte să fim împreună” Alice spune cum se înțelege cu copiii lui Musty | EXCLUSIVEdiție specială la ”Bărbați vs Femei”. Musty și iubita lui, Alice, au fost invitații Biancăi Comănici și ai lui Bogdan Mocanu, chiar de Sf.

Nicolae. Bianca i-a pregătit un cadou-surpriză lui Bogdan, pe care îl cheamă și Nicolae. În emisiune, Musty și Alice au vorbit despre relația lor, despre cum doresc să-și mărească familia.

Musty a cerut-o pe Alice de soție?

Musty și Alice au deja mult timp de când formează un cuplu. Cei doi au vorbit despre pasul cel mare pe care ar urma să îl facă și anume căsătoria.
Alice și-a dat iubitul de gol, cum că ar fi cerut-o demult, cu un inel adus tocmai din Republica Dominicană.

„Musty: Viața mi-a dovedit că sunt lucruri mai importante decât căsătoria. Avem multe de organizat pentru asta.

Alice: Eu momentan nu vreau nici căsătorie, nici copil, dar la un moment dat normal că o să vreau nuntă. E important asta pentru o femeie.

Îmi dau seama că dacă o să-i fac un copil, va apărea și inelul. El nu pune preț pe asta, dar mi-a dat un inel din Dominicană, cu scoică. Deci, m-a cerut înainte să fim împreună.”, au declarat cei doi.

Alice, adevărul despre relația cu copiii lui Musty

Musty mai are copii dintr-o relație anterioară, iar Alice deja i-a cunoscut.

Cu cel mai mare dintre ei a avut o interacțiune mai aprofundată și l-a putut cunoaște mai bine. Astfel, ne-a spus cum se înțelege cu acesta și cât timp a stat la ei acasă.

„Mă înțeleg foarte bine cu copiii lui. L-am văzut cel mai mult pe cel mare, care e mai tăcut, așa e el, mai retras, dar îmi place foarte mult de el. A stat la noi cam o lună. Când un copil e foarte cuminte, nici nu ai ce să zici. Și el a fost ok cu mine.”, a mai mărturisit Alice.

Alice vorbește despre momentul în care va deveni mamă

Alice își dorește foarte mult să devină, mamă, doar că nu acum. Totuși, și-a imaginat deja cum vrea să arate copilul ei cu Musty, dorindu-și fetiță.

„Alice: Acum nu sunt pregătită să fac copii. Deși am 26 de ani, mă consider mică. Îmi imaginez că fetița noastră va fi creață, mulatră.

Musty: Îmi trimite tot timpul poze cu fetițe mici, mulatre.”, au spus Musty și Alice, al Bărbați vs Femei.

Musty și Alice vor să îmbătrânească împreună

Acum ceva timp, într-un interviu exclusiv, faimosul cuplu ne-a dat din casă despre planurile lor de viitor. Din afirmațiile celor doi, ambii vor să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.

„Musty: În curând o să ne mutăm împreună. Deja trăim împreună de când ne știm, dar acum, oficial, o să ne mutăm împreună, într-o casă nouă, amândoi. Doamne-ajută, ne merge bine, ne iubim, mai avem și noi, ca orice relație, diferențele noastre, dar tragem înainte, avem proiecte.

Reporter WOWbiz: Să înțelegem că ea e aleasa?

Musty: Da! Așa că tot ce pot să zic e că îmi doresc să fie totul bine pentru viitorul apropiat și ca totul între noi să fie superb.”, a spus Musty, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Nici Alice nu s-a lăsat mai prejos și a făcut și ea o serie de afirmații, care ne fac să înțelegem că cei doi vor să îmbătrânească împreună. 

„Alice: La început nu credeam că o să ajungem așa, noi o perioadă ne-am ascuns. Din ce în ce am început să stăm mai mult împreună, am hotărât că vreau să stau mai mult cu el. Ne căutăm să locuim împreună, pe o perioadă nelimitată.

Reporter WOWbiz: L-am întrebat și pe el, dar te întreb și pe tine. El e alesul?

Alice: Eu așa simt. Nu știu ce se întâmplă mai încolo, dar da, asta simt acum și cred că și el.”, a adăugat Alice Andruca, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Sursa articolului