Vladimir Putin face noi pași înspre îndeplinirea planului început pe data de 24 februarie 2022, și anume, cucerirea Ucr

Putin pregătește o nouă mobilizare

Conform The Moscow Times, Vladimir Putin nu renunță la dorința de a pune mâna pe Ucr

M

„Îi solicităm preşedintelui nostru Vladimir Vladimirovici Putin să permită armatei să efectueze o mobilizare pe scară largă, care să corespundă situaţiei ce s-a creat la frontierele noastre”, este precizat în apelul „văduvelor”.

Ideile acestora continuă și propun ca bărbații care au o vârstă care să permită înrolarea să nu

De asemenea, Stalin este prezentat ca un exemplu demn de urmat în ceea ce privește mobilizarea rușilor. The Moscow Times susține că nu se știe cine sunt fondatorii sau fondatoarele organizației „văduvelor” și nici nu se știe cine sunt reprezentantele sale.

Rușii au fugit inclusiv în țări NATO de teama mobilizării parțiale

În toamna anului trecut, Vladimir Putin a mobilizat noi recruți, dar mii de ruși au fugit din țară, pentru a nu ajunge pe front.

Unii turci au decis să fugă de război în Turcia, deoarece este o țară care menține legăturile aeriene cu unele orașe din Rusia. Odată ajunși în Turcia, aceștia sunt ajutați de expatriați ruși, prin intermediul ONG-urilor înființate de către aceștia.

De asemenea, expatriații îi ajută pe rușii nou veniți să se descurce cu birocrația țării, dar și să își găsească o locuință.

„Motivul principal este evitarea pericolului personal de a fi recrutat în armata rusă. Oamenii care susțin acest război au început să își spună părerea și afirmă că nu înțeleg de ce are loc acest conflict.

Ei au început să spună că nu au vrut să se întâmple asta și, cu siguranță, nu vor să-și piardă prietenii, soții, frații și nu doresc ca ei înșiși să moară în acest război inutil. Și asta nu este doar părerea mea personală, asta aud pe internetul rusesc, asta aud pe grupurile ruse de Telegram”, a precizat Niki Proshin, vlogger.

 

Sursa articolului