Monica Tatoiu: „Mă culcam cu cine nimeream. Tata a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc”

Monica Tatoiu spune că a avut o adolescență zbuciumată, mereu i-a plăcut viața și nu a ținut cont de reguli absolut deloc, chiar dacă erau impuse de părinții ei.

„Tatăl meu a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc. Dar eu sunt genul de persoană veșnic tânără și neliniștită, cum zice serialul! Eu am fost „rea de muscă”! Dar rea, rea! Dacă intram într-o încăpere – şi eram fata doctorului Radivoiovici dintr-un oraș de provincie – mă culcam cu cine nimeream!

Mama era crescută la m

O fată de 16 ani croşetează cum vrea ea un băiat de vârsta ei! Iar eu, când am descoperit chestia asta, am devenit tot ceea ce mama şi tata nu voiau să devin. Învăţam, eram o elevă de nota 10, dar mergeam la discotecă, am făcut s.ex la 18 ani”, a declarat Monica Tatoiu, pentru revista Tango, conform RTV.

Ce spune Monica Tatoiu despre femeile care depind financiar de iubiți

În cadrul unui interviu recent, femeia de afaceri le-a avut în vizor pe femeile care depind financiar de bărbații de lângă ele.

„ Au tata, mama, iubi (nr. bani). Și în politică e la fel: iubi, iubi. Și acum vor ca 35% să fie reprezentate. Mă lași?! E la fel ca în corporațiile din America.

Am stat de vorbă cu niște cercetători și dacă nu

Vedeta susține că iubirea trece, astfel că, e important să ne gândim m

„ Atenție! Când e vorba de bani, lăsați iubirea deoparte, că iubirea trece. E foarte greu să găsești îmbinarea perfectă. Trebuie să încerci. Să nu-ți fie frică. Și dacă este 1% șanse să întâlnești perechea perfectă, trebuie să încerci !”, a precizat femeia de afaceri, potrivit kfetele.ro.

AboutFlorin Tomescu

Absolvent al FJSC în anul 2014, am scris pentru m

Sursa articolului