Momente dramatice pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite! A făcut atac de panică chiar în timp ce se filma: „Simțeam că leșin”

Seara trecută a fost panică în platoul de la Chefi la cuțite. Emoțiile au atins cote maxime pentru concurenții care se luptă să plece acasă cu marele premiu. După duelul final, Cătălin Scărlătescu a pierdut un om.

În ediția de aseară, 2 octombrie 2023, concurenții au trecut prin probe de foc. Tensiunile și provocările din bucătărie și-au spus cuvântul, iar una dintre concurente a răbufnit.

Nadd Hu, tânăra care face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu a făcut un atac de panică în timpul jurizării. Concurenta a izbucnit în lacrimi, înainte de a afla dacă pleacă sau nu acasă. Irina Fodor a încercat să o liniștească și i-a spus că preparatul ei a primit 7 puncte. Concurenta s-a întors în platou, în lacrimi, dar în același timp fericită că a reușit să treacă mai departe.

Momente dramatice în platoul de la Chefi la cuțite

Pe pagina sa de Instagram, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a încercat să explice prin ce emoții a trecut. Nadd Hu a mărturisit că extrem de recunoscătoare că i s-a oferit șansa de a rămâne în concurs. În ceea ce privește atacul de panică, tânăra a spus că emoțiile pe care le simțea s-au amplificat în momentul în care și-a dat seama că este înconjurată de concurenți foarte buni.

”O să vă înșir aici câteva gânduri: am fost și sunt extrem de recunoscătoare pentru șansa care mi s-a oferit, de a face parte dintr-o echipă. N-am nicio experiența în bucătărie, tot ce-am învățat a fost de pe internet sau din familie. Am încercat să dau tot ce pot, așa cum am știut eu. Motivul atacului meu de panică, după multe introspecții, a fost cred eu faptul că m-am uitat în jur!

Eram înconjurată de profesioniști, de oameni încredibil de talentați și m-am simțit mică. Mă tot întrebam ce caut aici. Dacă am vreun plus valoare de adus… Dar voi lua a doua șansă dea zi ca pe un semn. Că poate totuși nu am ajuns aici aleatoriu, iar de mâine să încerc să fac mai bine, așa cum știu eu.”, a scris Nadd Hu, pe contul ei personal de Instagram.

 

 

Sursă foto: social media

Sursa