Mihai Bobonete, cu fiul la pescuit! Iată cum se relaxează comediantul! Imagini de senzație de pe baltă

Mihai Bobonete se relaxează la pescuit! Unul dintre cei mai iubiți comedianți din țară adoră să stea pe marginea apei, în natură, să pescuiască.

Mihai Bobonete, alias “Bobiță” din “Las Fierbinți”, celebrul serial de la Pro Tv, se relaxează, la pescuit. În timpul liber, comediatul își pune lansetele în mașină și merge pe malul apei, stea în natură, la aer curat, la pescuit.

Asta a făcut și într-un weekend recent când și-a luat fiul și a plecat glonț către o baltă de pescuit aflată la câțiva kilometri de Capitală. Comediatul a venit în jurul prânzului, a început descarce mașina și și pregătească undițele, împreună cu băiatul lui.

Ce a făcut Mihai Bobonete la pescuit, cu fiul lui?

Au coborât pe mal, s-au urcat în barcă și au început bage undițele în apă, atât el, cât și fiul lui. Cei doi s-au bucurat de vremea călduroasă, de aerul curat, dar și de priveliște preț de aproximativ două ore.

Localnicii din zonă spun nu e prima oară când Mihai Bobonete vine la pescuit în zonă. Unii spun se întâmplă prindă peste și -i dea drumul înapoi în apă. Pur și simplu se relaxează, pescuitul fiind unul din hobby-urile sale. Nu există dată în care nu vină pe baltă și nu fie recunoscut. Comediantul este extrem de prietenos cu fanii și face poze cu ei și stă de vorbă.

Mai mult, acesta nu s-ar duce niciodată cu mâna goală la bălțile de pescuit din zonă. Actorul ia carne pentru grătar și le angajaților și facă, asta pe lângă bani.

De-a lungul timpului, “Bobiță” a postat imagini cu capturile sale la pescuit, pe paginile sale de socializare, dar și pe canalul său de Youtube. El face gașcă cu prietenii și pleacă și în Deltă la pescuit, adesea, nu doar la bălțile din apropierea Bucureștiului.

Nu există dată în care nu vină pe baltă și nu fie recunoscut. Comediantul este extrem de prietenos cu fanii și face poze cu ei și stă de vorbă.

Sezonul 23 “Las Fierbinți” se difuzează la Pro Tv

„Las Fierbinți”, cel mai apreciat serial de comedie, a revenit cu un nou sezon în care actorii își continuă poveștile pline de umor. De mai bine de 10 ani, locuitorii celui mai cunoscut sat din România prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Si au parte de aventuri savuroase. În fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, telespectatorii se bucură de fiecare situație memorabilă în care intră Bobiță, Giani, Aspirina sau Celentano, se arată într-un comunicat de la Pro Tv.

Foto: Pr Pro Tv / Ciao.ro

Sursa