”Mie îmi convine” Oana Roman, reacție neașteptată, satulă fiind de comentariile făcute la adresa ei. Ce mesaj tăios le transmite vedeta celor care o incită la scandal?

Oana Roman le dă peste nas dușmanilor 

Iar acum, după ce mult timp nu a m

Unii, subliniază vedeta, încearcă să o pună într-o lumină deloc bună și să o provoace, astfel încât să intre în conflict cu ea pentru a m

Însă ea îi asigură acum că acest lucru nu se va întâmpla, căci nu dă doi bani pe vorbele care i se aduc ori pe cine o provoacă.

Plus că, timpul, oamenii și situațiile în care a fost pusă au învățat-o că și bârfa altora și comentariile negative o pot ajuta.

Și asta pentru că, m

”M-am gândit eu așa că mie îmi convine pe undeva că lumea simte nevoia să vorbească despre mine la TV, în podcasturi, în diverse emisiuni. Brusc se trezesc să vorbească despre mine, insistent. Oare sunt relevantă, deranjez, fac audiență? Cert e că-mi convine pentru că înseamnă că exist. Acum treaba e că eu nu vorbesc despre ei pentru că nu sunt relevanți. Adică, practic, nu există. Nici pentru mine, nici pentru societate! Ăsta e punctul meu de vedere. De ce aș vorbi eu și aș numi anumite persoane, dacă aceste personaje nu contează și nu-mi pasă de ele? Dar voi ăștia care comentați non stop despre mine și nu știți ce să m

Sursa articolului