„Mi-ar fi rușine”. Ce nu ar accepta Jador niciodată de la iubita lui! Artistul nu face excepție în acest caz

Jador este unul dintre cei mDe-a lungul timpului a bucurat oamenii cu piesele pe care le-a lansat și colaborările cu alți mari artiști pe care le-a avut, iar genurile muzicale pe care le abordează sunt manelele și trapanelele (n.r.: manele combinate cu muzică trap).

Ce nu ar accepta Jador niciodată de la iubita lui

De curând, Jador a lansat o întrebare în mediul public, pe Instagram Story, tuturor băieților și bărbaților care îl urmăresc.

Aflat în mașină alături de încă trei prieteni, Jador și-a întrebat publicul dacă s-ar simți rușinați să-și ducă iubitele acasă, la părinți, în cazul în care fetele respective ar avea pe Instagram fotografii în care li se vede posteriorul, în chiloți sau în costum de b

„Deci, fiți atenți, am o întrebare pentru voi, băieți. Dacă iubita ta ar avea poze in costum de b

Jador nu vrea ca tatăl lui să știe cum arată corpul partenerei 

Întrebarea adresată de Jador pe Instagram a primit răspunsuri chiar live, în mașină. Dintre cei trei băieți care se aflau în autoturism alături de cântărețul de manele, doi dintre aceștia au declarat că s-ar simți rușinați dacă și-ar aduce iubitele acasă iar tații lor ar fi știut de dinDoar unul dintre cei trei băieți a spus că nu-l deranjează și nu-l interesează acest aspect.

La rândul său, Jador a declarat că și lui, 100%, i-ar fi rușine ca tatăl lui să-i fi văzut corpul dezgolit partenerei sale. M

„Și mie mi-ar fi rușine, că mi-ar fi rușine să vadă tata fundul gagică-mii pe net, sincer. Și m

 

Sursa articolului