„Mi-am pierdut virginitatea cu iubitul mamei și mă îndrăgostesc de el”. O tânără de 18 ani face dezvăluiri șocante!

O tânără de 18 ani, încă virgină și neexperimentată în arta amorului a comis o eroare colosală. Aceasta a povestit cum a făcut

Se spune că în dragoste și în război, totul este permis. Dar ce ne facem atunci când aceste lucruri implică suferința oamenilor dragi nouă? O tânără de 18 ani nu s-a gândit deloc la acest aspect atunci când a decis că este în regulă să facă sex cu iubitul mamei sale. 

Ajunsă la vârsta majoratului, și-a pierdut virginitatea cu iubitul mamei sale

Adolescenta a mărturisit că nu a avut prea multe relații și niciunul dintre iubiții săi nu a făcut pasul următor. Nu a făcut niciodată sex și, pentru că împlinise 18 ani, a primit cadou un vibrator din partea celei m

Fără să se gândească la consecințe, printr-un mod bizar a decis că trebuie să facă sex cu iubitul mamei sale. Iată întreaga poveste, relatată chiar de tânăra de 18 ani:

„Mi-am pierdut virginitatea cu iubitul mamei mele și cred că acum mă îndrăgostesc de el. Sunt îngrozită de momentul că ea ar putea afla ce am făcut și se va înfuria, însă el îmi spune mereu că e în regulă, atâta timp cât suntem atenție.

Am 18 ani, iar tatăl meu a plecat de acasă atunci când eram doar un copil. Mama are 38 de ani și, de-a lungul anilor, a avut o mulțime de iubiți. Nu a avut cele m

Știu că arăt bine, dar sunt foarte timidă și am avut doar doi iubiți. Cu niciunul dintre ei nu a durat mult și niciodată nu am făcut sex.

La ultima mea aniversare a primit un vibrator de la prietena mea cea m

„Mi-am dat prosopul jos în fața lui”

Însă… Într-o după-amiază, eram în camera mea și citeam instrucțiunile de folosire din pachetul vibratorului, iar prietenul mamei mele a intrat în dormitorul meu cu telefonul în mână, spunându-mi că mama vrea să vorbească cu mine.

Am fost extrem de jenată de situație, dar el m-a asigurat că nu am de ce să-mi fac griji. Din acel moment, însă, ceva s-a schimbat.

Nu mă puteam opri, mă gândeam la el tot timpul, deși nu credeam că ar fi înșelat-o pe mama mea. Pentru că nu puteam să mi-l scot din cap, într-o seară, când mama era plecată la muncă, am ieșit din duș și am intrat în sufragerie și mi-am dat prosopul jos în fața lui. El m-a privit de sus în jos și a spus că îi place ce vede. Atunci nu a putut să-mi reziste! Era amabil și tandru, m-a sărutat peste tot și mi-am pierdut virginitatea cu el.

Vreau să fiu cu el tot timpul, dar nu pot, deși uneori se strecoară noaptea în camera mea”, a spus aceasta, despre cele întâmplate, potrivit thesun.

Sursa articolului