Acasă Monden „Mi-am luat bărbatul” Theo Rose, apariție inedită alături de Anghel Damian. Ce se întâmplă cu cei doi în aceste momente
„Mi-am luat bărbatul” Theo Rose, apariție inedită alături de Anghel Damian. Ce se întâmplă cu cei doi în aceste momente

„Mi-am luat bărbatul” Theo Rose, apariție inedită alături de Anghel Damian. Ce se întâmplă cu cei doi în aceste momente

de Administrator

Artista Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de botez

Artista este o persoană ocupată, aceasta împărtășind mereu activitățile sale cu urmăritorii. De această dată, Theo Rose a luat avionul dus-întors la Iași, acolo unde a avut un eveniment, iar la câteva ore a fost nașă de botez.

„Mâine sunt nașă mare, acum mă duc la Iași să cânt, la noapte nu dorm că am avion la cinci dimineața. Dacă după ziua de mâine încă sunt ok, nu mspus Theo Rose pe contul ei de Instagram.

După concert, Theo Rose a luat avionul spre casă, iar artista le-a împărtășit fanilor că a dormit machiată la ochi pentru botez. Artista s-a filmat alături de Anghel Damian: „ Ce v-am zis că ajung și la nășie, m-am descurcat eu. Mi-am luat bărbatul, suntem pe drum și astăzi”, a m

Theo Rose și Anghel Damian au devenit nașii de botez

La eveniment a luat parte și micuțul Dominic

Theo Rose are o mână de ajutor de încredere! După ce a devenit mamă, întreaga ei viață s-a schimbat într-un ritm alert, dar vedeta se străduiește să răspundă cu succes tuturor provocărilor.

Deși resimte o oboseală crescută în ultima vreme și nu beneficiază de suficientă odihnă, își concentrează energia pentru a-și duce la bun sfârșit toate proiectele profesionale în care este solicitată. 

„Merge foarte bine treaba pentru că am reușit să mă organizez în sfârșit, cumva vinovată că sunt mult plecată de acasă. Ca să scap de vina asta, am reușit cumva să îmi pun toate lucrurile în ordine și să îmi fac un program frumos”,  adăugat Theo Rose. 

 

Sursa articolului

Citește și ...

Lasă un comentariu