Notice: Funcția wp_get_loading_optimization_attributes a fost apelată incorect. O imagine nu trebuie să fie încărcată lent și marcată în același timp ca având prioritate ridicată. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.3.0.) in /home/telefonr/ziarulmonden.ro/wp-includes/functions.php on line 5905

Andreea Marin a fost prezentă recent în emisiunea Vorbeşte lumea de la ProTV. Printre multe subiecte discutate, fosta prezentatoare TV a povestit despre un episod mai puţin plăcut pe care l-a trăit după o vizită la medic. În momentul în care a intrat în cabinetul doctorului, vedeta a avut parte de o întâmpinare neaşteptată.

Andreea Marin a povestit în cadrul unui interviu cum a trecut printr-o situaţie stânjenitoare la medic. În momentul în care a ajuns în cabinetul acestuia, doctorul a fost surprins să o vadă pe vedetă. Şi-a arătat recunoștința faţă de fosta prezentatoare TV, însă a făcut o remarcă nepotrivită.

Andreea Marin

Prin ce situaţie neplăcută a trecut Andreea Marin la medic

Vedeta a mers la doctor pentru a-şi face un control la inimă, deoarece nu mai respira bine. Medicul cardiolog a recunoscut-o şi i-a mrturisit că la un moment dat a fost în emisiunea pe care o prezenta în urmă cu mai bine de 20 de ani. Până aici, lucrurile au decurs bine, iar Andreea Marin chiar s-a bucurat de mărturisirea cadrului medical. Dar o remarcă făcută de acesta i-a schimbat complet starea de spirit.

”Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima, și mi-a spus medicul ”Eu vă știu pe dvs de vreo 20 de ani, de la ”Surprize, Surprize”, am venit la dvs în emisiune, poate nu vă mai amintiți, m-am schimbat și eu, v-ați schimbat și dumneavoastră, dar dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus”.

Mi-a venit să intru în pământ! Într-adevăr, sunt înaltă, am 1.76, și asta trișează cumva, nu se vede la fel de mult. Dacă știi și cum să te îmbraci, mai merge. Așadar, aveam aproape 20 de kilograme în plus și două numere și jumătate în plus la haine, față de azi. Rochia asta nu o puteam îmbrăca. Doctorul mi-a spus ”Doamnă, nu aveți nimic altceva decât kilogramele de dat jos. Toată viața dumneavoastră se va îmbunătăți. După primele 5 kilograme date jos, vă rog să mă căutați. Mi-a termen o lună. Mi-a spus că veți respira bine ca prin minune”, a spus Andreea Marin la Vorbeşte Lumea.

Andreea Marin şi-a schimbat stilul de viaţă

În continuare, Andreea Marin a recunoscut că a început să ia în greutate după terminarea emisiunii de la TVR. Însă, aceasta s-a ambiționat și a reușit să slăbească. Vedeta şi-a schimbat stilul de viaţă şi a reuşit să slăbească 15 kilograme.

”Am slăbit, da, dar nu doar asta contează, degeaba te vezi tu bine în oglindă, va fi doar pentru un timp. Da, am slăbit aproape 15 kilograme vara asta, vară care a fost și cu vacanțe, și firește, îți e poftă de una, de alta.

Cu alte cuvinte, dacă există echilibru și dacă există o metodă bună de a te întreține, pentru că imediat ce m-am întors din vacanță am revenit la cabinet la Carmen, terapeutul meu, acolo unde merg de două ori pe săptămână și unde procedurile corporale ajută.

Degeaba pierzi kilograme dacă nu ajuți corpul să fie în armonie, kilogramele care rămân se distribuie pe corpul tău. Pentru echilibru și armonie e nevoie și de procedurile corporale”, a precizat vedeta.

 

 

Sursă foto: social media

Sursa