Carmen de la Sălciua, răsfățată de Marian Corcheș

Cu doar câteva ore în urmă, Carmen de la Săcliua  a împărtășit cu fanii ei cu ce preparat a așteptat-o acasă Marian Corcheș. Bărbatul i-a pregătit artistei paste, care au fost fix pe placul său. Cu această ocazie, Carmen a scris un mesaj emoționant în mediul online prin care împărtășește fanilor ei că este foarte fericită de cum arată viața sa sentimentală alături de Marian Corcheș.

„Să

Carmen de la Sălciua, mândră de soțul ei

Nu este prima dată când Carmen de la Sălciua îi laudă abilitățile de bucătar ale soțului ei. În cadrul unui interviu acordat exclusiv pentru WOWbiz, artista a menționat că se simte o femeie norocoasă pentru că una dintre pasiunile soțului ei este gătitul.

Eu sunt una dintre norocoasele la care partenerul iubește să gătească. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru treaba asta. Eu cum am fost multă vreme singură, mâncam pe unde apucam, la evenimente, restaurante. Nu aveam timpul necesar să stau acasă. Fiind și singură, poate nici nu mă trăgea firea să fac asta. Acum de când suntem într-o relație, căsnicie, gătim și facem lucruri acasă. Gătește foarte mult Marian. ”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit Wowbiz.ro.

Sursa articolului