Marcela Fota, probleme în relație? Artista a răbufnit în mediul online: „Un mincinos, un nesimțit”

Marcela Fota se numără printre artistele cu un mare succes la public. În plan profesional lucrurile îi merg cât se poate de bine. Însă nu s-ar putea spune același lucru și despre viața ei sentimentală. În ultima perioadă, blondina a dat de înțeles că se confruntă cu unele probleme. 

Marcela Fota are o relație apropiată cu prietenii virtuali. Deși nu obișnuiește să publice foarte des imagini în mediul online, le povestește acestora cele mai importante lucruri din viața ei.

Artista a fost aspru judecată în urmă cu doar câteva luni, după ce și-a făcut publică relația cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. De atunci a început să fie mult mai discretă în ceea ce privește povestea pe care o trăiește. Recent însă, a publicat un mesaj care a lăsat loc de multe interpretări.

Marcela Fota, probleme în relație?

Marcela Fota a vorbit întotdeauna cu cei care o urmăresc și despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Lucru care s-a întâmplat și recent. Artista le-a dat de înțeles admiratorilor săi că se află într-o perioadă a vieții destul de grea. Mai exact, artista și-a dat seama cine sunt cu adevărat persoanele cu care și-a împărțit viața.

Deși nu a menționat pentru cine a fost transmis mesajul, internauții s-au gândit imediat că Marcela Fota are probleme în relația cu tinerelul de 24 de ani.

„Nu aștepta daruri de la un zgârcit, adevărul de la un mincinos, respect de la un nesimțit, iubire de la un dușman. Nu aștepta lucruri scumpe de la oameni ieftini!”, a fost mesajul pe care Marcela Fota l-a postat în mediul online.

Mesajul transmis de marcela Fota în mediul online

Cine este Alex, iubitul Marcelei Fota

Alex originar din Craiova, este fiul unor oameni cu afaceri importante. Iar de ceva timp, ar fi devenit managerul companiei părinţilor săi. Firma condusă de el s-a impus în domeniul construcțiilor din Dolj și este un nume de referință pe piața din România.

Tânărul trăieşte o viaţă de lux, iar dovadă stau şi imaginile pe care acesta le-a publicat pe reţelele de socializare de-a lungul timpului. Alex conduce bolizi cu mulţi cai putere, poartă haine de sute de euro, iar atunci când nu este la job pleacă în destinaţii de vis.

 

Sursă foto: social media

Sursa