Marcela Fota, povești emoționante despre sărbătorile copilăriei! Ritualul pe care obișnuia să îl facă cu frații în fiecare an, în prag de sărbători: „Trăirile noastre nu le voi uita niciodată” | EXCLUSIVMarcela Fota este una dintre cele mai apreciate și ascultate interprete de muzică populară. Artista este o femeie împlinită atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Aceasta se bucură de un imens succes în cariera sa, dar și de o familie frumoasă. Vedeta formează un cuplu, de aproximativ 5 luni, cu un afacerist, cu 22 de ani mai tânăr. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de 15 ani, cu fostul său soț, cu care are și un copil. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viață, după ce a suferit un infarct, în anul 2020.
Artista a trebuit să-și găsească puterea de a merge mai departe, împreună cu băiețelul ei.

Cum petrece Marcela Fota Crăciunul?

Marcela Fota a stabilit deja ce va face de Crăciun. Artista se dedică familiei și pune stop cântărilor. Într-un interviu exclusiv cu WOWbiz.ro, Marcela Fota a povestit cum va arăta Crăciunul, anul acesta, în casa ei.

„Voi petrece în familie.

Pe 24 voi sta acasă, unde probabil vor veni finii la mine, iar pe 25 am stabilit, ne vedem toți frații la mama noastră acasă.”, a declarat Marcela Fota, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Marcela Fota, povești despre sărbătorile copilăriei

Marcela Fota și-a adus aminte cu drag cum arătau sărbătorile în sânul familie, când era doar o copilă. Aveau tradiții pe care le respectau cu sfințenie și nu exista ca vreun frate să fie despărțit de altul. Artista s-a emoționat când relata ce vremuri pline de iubire și puritate erau pe atunci.

„Erau și sărbătorile de iarnă și Paștele extraordinar de așteptate, de ce, pentru că mama noastră a vrut să ținem postul de Paște, iar de Crăciun ne strângeam cu toții și trebuia să asistăm la tăiatul porcului, apoi toată familia contribuia la pregătirea produselor din porc. Era foarte frumos. De asta spun că David mi-ar fi plăcut să cunoască sentimentul de frate, pentru că întâlnirile, momentele, trăirile noastre nu le voi uita niciodată și conștientizez că aparțin undeva. Indiferent de ce se întâmplă pe pământ, sângele tău mereu îți va fi alături, îți va lua apărarea și îți va spune o vorbă frumoasă, încât să fii cu moralul ridicat la tot ce se întâmplă. Când eram mici, de la Moșul, primeam dulciuri, mai puțin altfel de cadouri, însă dulciurile și fructele era darurile pe care abia le așteptam și Moș Crăciun ni le aducea. Nu era ca acum, băiatul meu știe toate brandurile și fiecare produs de la brandul pe care și-l dorește.”, a mărturisit Marcela Fota, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Există o tradiție la care Marcela Fota ține foarte mult. Interpreta de muzică populară îl pune pe primul loc pe fiul ei și este surprinsă că și el face același lcuru, date fiin vremurile noastre. Au chiar un ritual de împodobire a casei.

„Împodobirea casei pentru mine este un moment unic, iar David are dorința de a face bradul și să împodobim casa împreună, lucru care mă bucură foarte mult. Cred că ăsta este cel mai frumos sentiment. De fiecare dată când împodobim casa și bradul, punem colinde pe televizor și îmi spune că trebuie să gătim ceva în stil de sărbătoare, eu chiar îmi fierb un vinișor, el își ia un suc, desfacem portocale. Este cel mai frumos moment al nostru, de aceea eu la începutul lunii decembrie, chiar imediat după Sfântul Nicolae, mă apuc de împodobit casa.”, a precizat Marcela Fota, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Ce își dorește Marcela Fota să primească de la Moș Crăciun?

Dacă trecem la lista de dorințe de Crăciun, aflăm că Marcela Fota a fost tare cuminte și lista e lungă de tot. Ba chiar artista susține că merită daruri multe și de calitate. Oare Moșul e de aceeași părere?

„Ce consideră Moș Crăciun că merit, adică multe, eu merit multe. Am fost foarte cuminte și sunt convinsă că moșul va ține cont de acest aspect.”, a dezvăluit Marcela Fota, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Sursa articolului